2011. július 24., vasárnap

Egyéb gondolatok #1

Velem szemben ül és vattacukrot eszik. Kint esik az eső és Ő csak tömi magába az émelyítően édes, ragacsos kék csodát. Mondjuk én biztos rózsaszínt vettem volna legyen az bármilyen ízű is, de azért adjunk a megjelenésre is, na! Poharas kiszerelésű nem az a hagyományos pálcikás, lehet ennek köszönhető hogy nem érzem az illatát. Szerencsére.... De azért el tudom képzelni. És itt jönnek a képbe a parfümök. Mindig is szerettem volna egy olyan igazán vattacukor illatú parfümöt, találtam is párat, de amíg legalább eggyel nem csökken az otthoni készletem addig nem lesz új jövevény :) A drogériákat járva lábam és orrom nem kímélve találtam néhány lehetséges befutót. 

Íme a jelöltek:
(képeket a Google dobta, az árak tájékoztató jellegűek - a Douglas parfümériák alapján.)

Aquolina - Pink Sugar
Ő az én első számú kedvencem, a wishlist legtetején áll!

A Pink Sugar olyan, mint a vattacukor; egy érzelmes utazás a múltba. Érzékiség, eufória, optimizmus és életerő találkozik a rózsaszín spirálvonal mögött. A vaníliás, szantálos alap tökéletesen harmonizál az édesgyökér, bogyós gyümölcsök és a citrusok friss, púderes illatával.
forrás: Google

Az ára kb. 30 ml - 5.500 Ft
         50 ml - 8.500 Ft 
       100 ml - 13.900 Ft

 Star nature - Candy Floss
Kísértetiesen hasonlít az előbb említett Pink Sugar-ra!

forrás: Google
Az ára kb. 75 ml - 1000 Ft

2 megjegyzés:

Biu írta...

a pink sugar lényegesen tartósabb, annak igazi vattacukor illata van, nagyon sokáig használtam, főleg télen. A másiknak is fini illata van, de az meg annyira illékony, hogy akár egész nap fújkálhatod magadra, mégsem közelíti meg a pink sugart.

Anett írta...

Köszi Biu, gondoltam hogy az első lesz a nyerő! Ezek szerint megvan a következő áldozatom parfüm téren :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger