2024. március 18., hétfő

Kérdések a fényvédők használatáról + Nyereményjáték!

 Sziasztok! Tavasszal mindig nagyon központi kérdés lesz a fényvédelem, holott egész évben aktívan oda kellene erre figyelnünk. Bőrünk minden nap ki van téve a napsugarak káros hatásainak, még télen is! Az Image Skinare most egy átfogó, fényvédelem fókuszú bőrápolási program kidolgozásán munkálkodik, ezt segíthetjük most válaszainkkal, ha kitöltjük a lenti kérdőívet. Ráadásul még egy szuper nyereményjátékban is részt vehetünk! Olvass tovább!



Sokan csak abban az időszakban gondolnak a fényvédők használatára, amikor a külső hőmérséklet eléri a 30 fokot, kimennek a strandra vagy nyaralni indulnak. Nem mindenkinek jut eszébe, hogy egyéb esetekben, akár napi szinten is mennyire fontos a bőr számára a fényvédelem.
Minden évszakban, különösen, amikor bőrünk ki van téve a természetes fénynek, de a kék fény is komoly károkat okozhat, elengedhetetlen, hogy megfelelő védelmet biztosítsunk számára.
Az elmúlt évtizedekben egyre növekvő egészségügyi problémákat okoz az emberek tartós napfénynek való kitettsége. Ennek hátterében az áll, hogy a légkört védő ózonréteg károsodása miatt megváltozott a földfelszínre, és így az emberi bőrre jutó napfény mennyisége és minősége. Részben az ipari és mezőgazdasági tevékenységek, valamint a környezetszennyezés is hozzájárult ahhoz, hogy az ultraibolya (UV) fény spektruma a rövidebb hullámhossz felé tolódott el.
A bőrápolási rutin fontos részévé kell válnia a fényvédelemnek, ha szeretnénk sokáig jól érezni magunkat a bőrünkben. Enélkül arcbőrünkön korábban jelentkezhetnek az öregedés jelei, úgymint ráncok, pigmentfoltok, de a legrosszabb mind közül mégiscsak a melanóma.

Kitöltöm a kérdőívet:

A kérdőívet kitöltők között 10 db IMAGE Skincare Vital Hydration - Utazó kiszerelés kerül kisorsolásra a Beautywood Kft. jóvoltából. A kérdőív 2024. március 31-ig tölthető ki, sorsolás időpontja: 2024. április 3. A nyerteseket emailben értesítjük!


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger