2016. augusztus 10., szerda

Inecto - argán olajos ápolás


Néhány hete próbálgatom már az Inecto márka két argán olajos ápolóját, egy hajra való és egy testápoló terméket, ma róluk lesz szó.

Az argán olaj hires jótékony hatásáról, nem hiába alkalmazzák sok testápolási/hajápolási termékben. Gazdag esszenciális zsirsavakban és antioxidánsokban ezért kiemelkedő a hidratáló hatása.


Tündöklő csillogás argános hajolaj

Imádom a hajolajakat, mióta divatba jöttek számtalan terméket próbáltam már. Ennek a terméknek az az egyik különlegessége számomra hogy a hajtövektől fel lehet vinni mert a könnyed, kissé vizes állagának köszönhetően nem neheziti el a hajtöveket. Nem is zsirositja, viszont szép fénye lesz tőle a hajnak. A termék azt igéri hogy a megvédi a hajszálakat a formázás okozta károsodástól, nos, én csak hajszáritót használok - régóta nem vasalom már a hajam - szóval igyekszem minél kevesebb hőhatásnak kitenni a frizurámat, de valóban a hajszáritás után puha és selymes tapintása lesz a hajamnak. 

Nagyon tetszik a pumpás kiszerelése, könnyen kezelhető és adagolható igy a termék, nekem egy pumpálásnyi bőven elég a hajvégeimre, kettővel pedig a teljes hajamon át tudok menni. Bevallom ezt igy is szoktam, tehát először a teljes hosszán átmegyek majd a hajvégeken, mert erősen illene már elmennem a fodrászhoz, eléggé töredezettek a hajvégeim.

Az illata pedig fantasztikusan édes és sokáig érezhető is a hajon.

Ez a termék csak a Tescoban érhető el vagy a takemeshop. hu webáruházban.


Gazdagon hidratáló argános testápoló

Ez a testápoló valóban gazdagon hidratál nem hiába a száraz, nagyon száraz bőrre ajánlják. Nekem picit igy nyáron soknak is bizonyult, de a téli hidegben visszatérek hozzá az biztos. A krém állaga elég sűrű és kissé nehéz is volt eloszlatni a bőrömön, ezért én úgy csináltam hogy a még kissé nedves bőrömre vittem fel és úgy nem volt probléma. A lábszáramon teszteltem csak mert igy nyáron a szőrtelenités különböző módjai azért kicsit megviselik a bőröm és igy extra ápolásként vetettem be az argán olaj hidratáló hatását.

Ez a tekerős kupakos kiszerelés kicsit fura volt nekem, rég találkoztam már ilyen testápolóval, nem találom túl praktikusnak, részemről inkább a pumpás vagy a fejre állitott pattintós flakon a nyerő. Az illata viszont némiképp kárpótol, ennek is finom édeskés az illata és sokáig érződik is a bőrön.

Ez a termék a DM-ben, Rossmannban , Auchanban és a takemeshop.hu webáruházban is elérhető.


Inecto naturals termék vásárlásával most a Noé állatotthon lakóit is támogatod, mert augusztus 31-ig minden termék árából 7 forintot ők kapnak. Részletek ITT.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger