2024. augusztus 23., péntek

Pixibag UNBOXING (videó)


Sziasztok! Minden évben megvásárolom a Pixibag nyári kiadását, idén sem volt ez másként. Szeretem ezt az összeállítást, mert mindig van benne fényvédő, így a nyaralásra már nem kell külön venni. Ebben a csomagban most igazi különlegességként egy prémium márka is képviseltette magát, amin nagyon meglepődtem. #pixibag #unboxing


A benne szereplő termékek: - Nivea sun protect & moisture hidratáló naptej, - Gliss 4 in 1 hajmaszk, - Bruno Banani Sweet fantasy testpermet, - Revox BIO rosehip oil, - Doctor Babor The cure cream arckrém, - essence Hydra matte ajakrúzs, - essence instant matt make up setting spray, - Catrice iconails körömlakk - 142 Rose quartz, - Batiste original száraz sampon, - Borotalco original deo spray, -Vöslauer balance juicy plus szénsavas ásványvíz gránátalma-hibiszkusz.


A videót itt tudjátok megnézni:



2024. augusztus 22., csütörtök

Mini IKEA haul (VIDEÓ)


Sziasztok! Nemrég beugrottunk az IKEA-ba és nem tértünk haza üres kézzel. Nem volt ez egy nagybevásárlás, egy konkrét termékért mentünk, de ha már ott voltunk akkor persze más is került a kosárba. Mutatom mi volt a cél termék és mesélek arról is, hogy az előszobánk hogyan fog megújulni a segítségével. #ikea #haul



A videót itt tudjátok megnézni:



Viselj színeket, hordj bátran pirosat!

 

A divat világa tele van lehetőségekkel, amelyekkel kifejezhetjük egyéni stílusunkat és személyiségünket. Az egyik ilyen lehetőség a lábbelik színének kiválasztása, amely többet mondhat rólunk, mint gondolnánk. A színes cipők divatosak, valamint számos előnyt is kínálnak mind a megjelenésünk, mind a lelkiállapotunk szempontjából. Sokkal jobban kombinálhatók más színekkel, mint azt elsőre gondolnánk!

A Színek Hatalma

A színek pszichológiai hatása jól ismert: képesek befolyásolni a hangulatunkat, az energiaszintünket, sőt, még az önbizalmunkat is. A színes lábbelik lehetővé teszik, hogy kihasználjuk ezeket a hatásokat, és tudatosan válasszunk olyan cipőt, amely elősegíti a pozitív érzelmek megjelenését. Míg a fekete, barna vagy szürke cipők klasszikusnak és sokoldalúnak számítanak (és elméletileg mindenhez passzolnak színben), addig a színes lábbelik különleges energiát sugároznak, ami különösen hasznos lehet, ha egy kis extra lendületre van szükségünk a mindennapokban. A Bonprix webáruház kínálatában rengeteg színpompás lábbeli közül választhatunk, nekem most egy piros szandál lett a befutó.



Miért Éppen a Piros?

A piros szín különleges helyet foglal el a palettán. Ez az egyik legintenzívebb és legfigyelemfelkeltőbb szín, amely az erőt, a szenvedélyt és az önbizalmat szimbolizálja. Piros cipőt viselni nem csupán divatos választás, hanem egy tudatos döntés is, amely kifejezi, hogy készek vagyunk kiállni önmagunkért, és vállaljuk a figyelmet. A piros lábbeli magabiztosságot sugároz, és az emberek hajlamosak összekapcsolni viselőjét az erővel és a határozottsággal. Egy piros magas sarkú elég figyelemfelkeltő, viselője nem marad észrevétlen. Ezt a rivaldafényt nem mindenki szeretné átélni, ezért is szuper, hogy ma már az egyszerűbb fazonú lábbelik is elérhetőek ebben a divatos színben. Egy szandál, mokaszin vagy balerina máris sokkal visszafogottabb megjelenést mutat, még ha tűzpirosban választjuk is.

A piros szín emellett energetizáló hatású is lehet. Ha egy fárasztó nap előtt állunk, vagy egy fontos eseményre készülünk, a piros cipő viselése segíthet abban, hogy lendületbe hozzuk magunkat. A piros erős érzelmi hatást gyakorol, ami akár a teljesítményünket is növelheti, legyen szó munkáról, sportról vagy bármilyen más kihívásról.

A Stílus és az egyediség kifejezése

A színes lábbelik, különösen a piros cipők, lehetőséget adnak arra, hogy kitűnjünk a tömegből. Míg sokan választják a semleges színeket, hogy illeszkedjenek a mindennapi ruhatárukhoz, a piros cipő viselése azt jelenti, hogy merünk mások lenni, és nem félünk megmutatni egyedi stílusunkat. Egy piros cipő azonnal feldobhat egy egyszerűbb öltözéket, és dinamikusabbá, érdekesebbé teheti megjelenésünket.

Annak ellenére, hogy a piros szín merész választás, meglepően sokféleképpen kombinálható más színekkel. A piros cipő jól mutat fekete, fehér, kék, vagy akár zöld ruhákkal is. Egy ilyen lábbeli képes arra, hogy összekösse és harmonizálja az öltözék különböző elemeit, miközben mégis kiemelkedik és vonzza a tekintetet. Az én ruhatáram viszonylag színes, sok olyan ruhám van amiben a piros megtalálható, így ezekhez is könnyedén fel tudom venni a piros szandált. De nagyon szeretem monokróm szettekben is viselni, például fehérrel, feketével vagy tengerész kékkel párosítva. Ráadásul, ha egy picit rá is szeretnék erősíteni erre az amúgy is ütős színre, akkor felveszem hozzá a piros táskámat. Amúgy én nem vagyok az a "passzoljon a táska a cipőhöz" típusú ember, bár hozzáteszem, a táskáim elég basic darabok. Van nude, fekete, fehér és persze a piros, így ezekkel nem is nagyon tudok mellélőni!


Mivel most egy lapostalpú verziót nyúzok, így még a stílusokat is tudom vele variálni, hiszen jól mutat egy csinosabb szettel, akár szoknyával is, de kiránduláshoz és városnézéshez is viseltem már sportosan. Nálam már a lényeg a kényelem, szeretünk jönni-menni, így a lapostalpú lábbeliket részesítem előnyben, de azért kell hogy legyen rajta valami csajos vonás is. Ezt a kis masnival és ezzel a remek színnel meg is találtam ebben a szandálban.





*a bejegyzés a Bonprix webáruházzal együttműködésben készült.

2024. augusztus 21., szerda

Egy igazán különleges kulacs a város szerelmeseinek


Sziasztok! Igazán különleges kollekcióval jelentkezik a Waterdrop, ugyanis Budapest szerelmeseinek elhozta a tökéletes kulacsot, melyen a város épületei láthatók művészi grafikákon.  Funkcióját tekintve is igazi nagyvárosi darab, ugyanis a duplafalú nemesacél télen-nyáron megfelelő hőmérsékleten tartja a beletöltött italunkat. Nézzétek milyen szépek!


A kulacs, amelyen megelevenednek a legszebb pillanatok

Az idelátogatóknak építészeti remekművek, az itt lakóknak életük szemtanúi fővárosunk ikonikus épületei, melyek mindegyikéhez különleges emlékek fűznek. A Waterdrop legújabb nemesacél kulacsai gyönyörű grafikákkal idézi fel a város legismertebb helyszíneit, amelyeket nézegetve kortyról kortyra telünk meg élettel.


A Budapest City Bottle egy 600 ml-es nemesacél kulacs, amely nemcsak hasznos kiegészítő, hanem egy darab a fővárosból, amelyet bárhová magaddal vihetsz. Ez a stílusos palack részletes illusztrációkkal jeleníti meg a mindenki által ismert épületeket: a budai várat, a Parlamentet, a Lánchidat, a Halászbástyát, a Szent István-bazilikát és a rakpart házait. Az egymás mellé komponált épületek visszaadják a főváros különleges hangulatát. Minden korty víz, amit ebből a kulacsból iszol, emlékeztethet a gyönyörű sétákra a Duna partján, a baráti beszélgetésekre, vagy azokra a pillanatokra, amikor gyönyörködtél a város fényeiben.
Tökéletes ajándék annak, akivel megosztottad ezeket a pillanatokat, vagy magadnak, hogy mindennap emlékezz arra, milyen különleges ez a város.




A dupla falú nemesacél kivitelezésnek köszönhetően ez a palack télen-nyáron tökéletes társad lesz, hiszen hosszú órákra megőrzi a benne tárol folyadék hőmérsékletét. A matt fekete és fehér színben is elérhető kulacsoknak papírlapra emlékeztető tapintás és a bambuszkupak kivételes eleganciát kölcsönöz. A Budapest City Bottle kizárólag a Waterdrop webáruházában elérhető a készlet erejéig.

Kedvenc nyári termékek 2024 (VIDEÓ)


Sziasztok. Ebben a videóban azokat a termékeket mutatom meg, és mesélek róluk, amelyeket nagyon szeretek használni a nyári hónapokban. Lesz itt divat és kiegészítők, egy kis finomság és néhány szépségápolási termék is. #nyárikedvencek #summeressentials #favourites



A videót itt tudjátok megnézni:



 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger