2023. november 12., vasárnap

Kollagén kompromisszumok nélkül - Hush&Hush

Sziasztok! Manapság a kollagént már szinte mindenki ismeri, és "kóstolta" is talán már valamilyen formában. Bevallom, az én szépségrituálémban is megtalálható, mikor milyen kivitelben. Nekem leginkább a tabletta verzió vált be, mert ízetlen, de szívesen kenek magamra kollagén tartalmú krémeket is.
A kollagén egy esszenciális fehérje, amely a szervezetünkben számos fontos szerepet játszik. Ez az alapvető összetevő megtalálható a bőrben, ízületekben, csontokban, hajban és körmökben is. A kollagén számos jótékony hatással rendelkezik, és kulcsfontosságú a testünk egészségének fenntartásában. A Hush&Hush most elhozta a kollagén új formáját, amely nemcsak finom, hanem szuper hatékony is, ráadásul teljesen növényi alapú alternatíva, így kompromisszumok nélkül fogyasztható. Ma erről hoztam egy bemutatkozó sajtóanyagot.



Megérkezett a kollagén új korszaka



A kollagén természetesen is jelen van az emberi szervezetben, és az állatokéban is. Egészen a közelmúltig a kollagén-kiegészítőket kizárólag szarvasmarha csontjából, porcából és bőréből, illetve a halak bőréből és pikkelyéből állították elő. Ezzel ugyanakkor kizárták a vegetáriánusokat a kollagén jótékony hatásaiból. A Hush&Hush az egyik első olyan márka, amely nagy gondossággal alkotta meg a vegetáriánus kollagént hidrolizált tojáshéjmembránból, és ezzel a haj, a bőr és az ízületek támogatásának egy teljesen új korszakát vezette be. Ez az áttörő formula háromféle kollagént tartalmaz (míg az állati eredetű kollagén csak kettőt) és mind a kilenc aminosavat, teljessé téve a sort. A fokozott felszívódást biztosító hidrolizált peptidekkel és klinikailag vizsgált összetevőkkel a Collagen+ egy igazi hős. Mondhatjuk úgy is, hogy kollagén, kompromisszum nélkül. A Collagen+ enyhe vaníliás ízesítésű, így tökéletesen illeszkedik a teához, kávéhoz vagy bármelyik turmixhoz.


Fenntartható és környezettudatos



Az innovatív, vegetáriánus Collagen+ a természet legtisztább összetevőit használja fel. Fenntartható, újrahasznosítható csomagolásban érkezik az ökológiai lábnyomunk csökkentése érdekében, ráadásul állatokon sem tesztelték. Új kategóriát alkot, mely a maga nemében legjobb összetevőket és a legmodernebb kutatást ötvözi, zéró kompromisszummal, ezek közül a legfontosabb összetevők:




- BiovaBIO® vegetáriánus kollagén, mind a 9 esszenciális aminosavat tartalmazza, és más kollagénforrásokhoz képest magasabb koncentrációt kínál, élénkíti a haj, a bőr és a köröm természetes kollagéntermelését.
- OptiMSM®: Támogatja és megőrzi a kollagént és a keratint, melyek a haj, a bőr és a köröm építőelemei.

- Hialuronsav: Erősíti a bőr nedvesség-barrierét; belülről kifelé tölti fel a felszíni és a mélyebb ráncokat.




A Collagen+-hoz a vegetáriánus kollagént a nem megtermékenyített, kidobott tojáshéj membránjából nyerik ki, melyet a főbb élelmiszer-előállító láncoktól, például a nagy pékségektől és a folyékony tojástermékeket gyártó cégektől szerzik be. Ezzel évente nagyjából 2 milliárd tojáshéjat mentenek meg a hulladéklerakóktól, és azt felhasználják talaj- és takarmánykiegészítésre, ezáltal környezettudatos összetevő lesz belőle.


Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a 450 mg-os napi adagot mindössze négy héten keresztül szedők megjelenése fiatalosabb lett. Ez azt jelenti, hogy csökkentek a szarkalábak és a finom vonalak, egyenletesebbé vált a bőrtónus. Csökkent továbbá a haj töredezése, illetve erőteljesebb növekedésnek indult.








0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger