2021. november 13., szombat

Ajándék ajánló a kozmetikumok szerelmeseinek - L'Oreal

 

Sziasztok! Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretem az "előre kitalált" ajándékcsomagokat, és magamnak is gyakran vásárolok ilyesmit. Sőt, ha jobban belegondolok, leginkább magamnak vásárolok ilyesmiket, mert ár-érték arányban jobban megérik az árukak, valamint nagyon szépek is. Ebben a bejegyzésben ilyen szépséges ajándékcsomagokat fogok mutatni Nektek!


Először a Loreal márka háza táján néztem szét, mert őket jól ismerem, több terméküket használom is rendszeresen. Arcápolók terén sokszor találkozhattok nálam fátyolmaszkokkal tőlük, nem is tagadom, ezek a kedvenceim tőlük, de azért más arcápolókat is próbáltam már, és vannak a kívánságlistámon is termékeik. Most olyan ajándékcsomagokat fogok mutatni, melyekből 1-2 terméket már én is próbáltam és nagyon szerettem, így ha valami újdonságra vágytok, vagy ajándékötletet kerestek valakinek, akkor ezeket érdemes megnéznetek.


Az első a Hyaluron specialist ajándékszett, ami tartalmazza az egyik kedvenc fátyolmaszkom. Azt tudni kell a L'Oreal fátyolmaszkokról, hogy szerintem ezek inkább krémes állagúak, mintsem folyékonyak, ez a darab is valahol a kettő között van, talán ezért is szeretem annyira, mert kicsit extrább mint a többi. A hyaluron jótékony hatásáról már többször írtam, bármely életkorban, bármely bőrtípus esetén bevethető, és nagyon jól hidratálja a bőrt, anioxidáns hatású és csökkenti a bőröregedés folyamatát.



A következő ajánlatom legyen egy hajápoló csomag. Aki régebb óta követ és nézi a Youtube videóim is, az tudja, hogy rendszeresen használom a Elseve Dream long termékcsalád termékeit, és mindig csak szuperlativuszokban tudok róluk mesélni. Amit ezek közül már próbáltam, az a tégelyes hajpakolás, és a hajbalzsam, a sampon pedig tervben van, amint elfogynak az itthon felhalmozott készleteim biztosan ki fogom azt is próbálni. Ezeket a termékeket száraz, sérült hajra ajánlják, ami nálam sajnos fenn is áll, így szükségem van az extra ápolásra. Amióta ezeket az ápolókat használom sokkal kevésbé látszik töredezettnek és fakónak a hajam, érzetre pedig sokáig megmarad a puhasága és a hajvégeim szem szúrnak, kevésbé lesznek töredezettek is. Az illata pedig tényleg álom! 


A harmadik ajándékcsomag legyen egy smink összeállítás! Ez a szempillaspirál és körömlakk tökéletes párosítás lesz az ünnepi időszakra. Régóta nagy kedvenceim a L'Oreal szempillaspirálok, tökéletesen feketék és mindig hozzák azt, amit ígérnek. Én a dúsító fajtákat szoktam használni, a legeslegnagyobb kedvencem a Volume million lashes, de ez a Bambi is tökéletes, talán egy hangyányit kevésbé dúsít, de ezt ellensúlyozza azzal, hogy tökéletesen ívelt és hosszú pillákat eredményez.Természetesen tartós is, így egy karácsonyi partit is végig lehet vele bulizni.


 Remélem hasznosnak találtátok ezt a kis válogatást az idei ajándékcsomagokból, az az igazság, hogy még legalább 3-4 összeállítást fel tudnék itt sorolni, mert annyi szépség van idén is köztük. Ráadásul a pasikról sem kell megfeledkeznünk ha kozmetikumokról van szó, mert már számukra is sok szépséget találhatunk a kínálatban, nézzetek szét a férfi részlegen is!


Ti szeretitek az ilyen ajándékcsomagokat?

Anett


*a bejegyzés a Notino webáruházzal együttműködésben készült


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger