2021. május 31., hétfő

Az otthonunk nyári hangulatban - dekoráljunk!

 

Sziasztok! Azt hiszem engem már elragadott a nyár varázsa, pedig még épphogy az elejébe kezdünk csak bele, de tele vagyok kíváncsisággal, vajon mit tartogat számunkra. Óvatos duhajként először csak a tavaly nyári ruháim pakoltam elő, végre megtelt a szekrényem színekkel! Ugyan ezt terveztem az otthonom kicsinosításával is, előkerültek a színes kaspók és a pálma-szerű növénykéim is kiemelt helyet kaptak a nappaliban, tudjátok mennyire szeretem a virágokat! Komolyan mondom, már csak a tenger hiányzott a teljes vakációs érzéshez, amihez a Posterstore kínálatában találtam meg a megoldást, mégpedig a színpompás Természet & Növények kategórián belül, ahol több órás keresgélés után rájöttem, a tengert ábrázoló poszterek tetszenek leginkább, és már kezdődhetett is egy igazán nyári kép fal megtervezése!Mit, hova és hogyan?

Régóta szerettem volna feldobni valamivel a kanapé fölötti üres falfelületet, de mindig volt valami ami miatt elhalasztottam. Én a kevesebb több elvet vallom, és bevallom tetszenek a "csupasz" falfelületek is, de így hogy kinyílt a nappali a konyha irányába, egyszerűen kellett oda valami. Mindig is tetszettek a poszterek, az igényes és különleges darabok, ezért egy modern poszter kompozíciót álmodtam meg ide. A Poster Store ár-érték arányban illetve kínálatban is nagyon jó, mivel képkereteket is találunk náluk, ráadásul több színben is, így annak sem kell máshol keresgélnie, aki a klasszikus fehér helyett mondjuk ezüst fém keretben álmodta meg a kompozícióját. Természetesen a közkedvelt skandináv dizájn is szerepel a kínálatban, finom bézs árnyalatok, természetes textúrák, lágy formák és ezek megannyi kombinációja. Érdemes sűrűn ellátogatni az oldalra, mert minden kedden új heti kollekcióval is jelentkeznek, és gyakran lehet jó akciót is kifogni náluk. Többféle kategóriában is keresgélhetünk, a népszerű városok és térképek, idézetek és absztrakt motívumok mellett találunk direkt a gyerekszobába való képeket is. Ha pedig egy kis inspiráció hiányzik még a megvalósításhoz, akkor a kreatív kép fal ötletek tárházával segítenek megtalálni a hozzád leginkább illő összeállítást. Nem mellesleg a cég odafigyel a környezetünkre is, minden posztert FSC és PEFC minősítéssel rendelkező papírra nyomtatnak, éljen a tudatos és társadalmilag előnyös erdőgazdálkodás!Tervezés ON!

Miután végiglapoztam a rengeteg kép fal ötletet az oldalon, és elolvastam azt a hasznos és részletes útmutatót is, hogyan érdemes kialakítani a saját ízlésünknek megfelelő faliképek összeállítását, nekikezdtem a tervezésnek. Méricskéltem, nézegettem az üres falat, és arra jutottam, mivel a kanapénk elég robosztus és meghatározó darab a nappaliban - amit amúgy imádunk - ezért színben hozzá passzoló tengerparti ihletésű képeket fogok választani. Elrendezésben pedig egyelőre maradtam az alap hármas kialakításnál, vagyis három egyforma nagyságú poszter mellett döntöttem. Csak hát a keretek.... azokat is nagyon nehéz volt kiválasztani, és a bőség zavara lett úrrá rajtam, miközben próbáltam gondolatban belehelyezni először a fehér, majd a dió fa képkeretbe, míg végül a réz mellett döntöttem. Ez a fémes csillogás tetszett leginkább az általam választott vízivilághoz! Szerencsére jó döntésnek bizonyult, mert bár az oldalon is meg tudtam nézni hogyan mutatnának benne, de azért élőben mégiscsak más. Tökéletesen passzolnak a képek bele méretben is természetesen és szerintem színvilágukban is. Összességében egy nagyon vidám, nyári összeállítást sikerült megvalósítanom, nagyon jól esik ránézni a melegséget árasztó képekre, és gondolatban egy kicsit már a nyári vakációt tölteni.Miért éppen poszter fal?

  • A variálhatósága miatt! A Posterstore-nál egyszerűen össze lehet állítani akár egy őszi, téli ihletésű válogatást is, vagy bármilyen motivációs, inspirációs összeállítást. Így bármikor a hangulatunkhoz tudjuk alakítani a kép falunk. Ráadásul az elrendezéssel is kedvünk szerint játszhatunk, az egyszerűbb, letisztultabb elrendezés után jöhet egy lazább kompozíció, amiben bátran helyet kaphatnak akár méretben, stílusban vagy épp képkeretben eltérő elemek is.
  • Kompatibilitás! A keretet csak egyszer kell megvenni, utána már rajtunk áll mivel töltjük meg, hiszen a méretek megegyeznek. Mindhárom poszterem és képkeretem milliméterre pontosan ugyanakkora!
  • Egységesség! Akár a gyerekszobát vagy a konyhát is dekorálhatjuk így, direkt ezekre a helyiségekre tervezett poszterekkel. Ezzel az egész házban egységességet és harmóniát teremtve, egyfajta visszatérő, alap díszítő elemként.

Remélem meghoztam a kedvetek egy kis dekoráláshoz, tervezgetéshez!
Ha igen, akkor hoztam egy kedvezménykódot is:
ANETT35
35% kedvezményt ad a poszterekre (nem vonatkozik a Selection kategória posztereire és a képkeretekre). Nem kombinálható más kedvezményekkel vagy akciókkal. Érvényes 2021. június 30 éjfélig.

*A bejegyzés a Posterstore.hu webáruházzal együttműködésben készült.


 

 0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger