2020. július 7., kedd

Nyári Black Friday a Vivre-n! | SajtóanyagNyári Black Friday a Vivre-n

Egy héten keresztül akár 85% engedmény szőnyegekre, kanapékra, kerti bútorokra és még sok minden másra!
Szerdától a Vivre, Közép- és Kelet-Európa egyik vezető online lakberendezési és dekorációs webáruháza megrendezi első nyári Black Friday vásárát. A hatalmas kedvezmények július 8-án 18:00 órától lépnek életbe.
A Vivre vásárlói július 8-a és 15-e között lehetőséget kapnak arra, hogy kedvenc termékeiket akár 85%-os kedvezménnyel vásárolják meg.
A kedvezmények a vivre.hu oldalon megtalálható minden termékkategóriára érvényesek lesznek. A leárazott termékek között szerepelnek festmények 2914 Ft-tól, világítótestek 2914 Ft-tól, szőnyegek 3643 Ft-tól, ágyneműk 7287 Ft-tól, kerti bútorok 21 790 Ft-tól, valamint kanapék 36 365 Ft-tól.


„A Black Friday nyári különkiadására vonatkozó döntésünk egyértelmű volt, hiszen az utóbbi időszakban magas keresletet figyeltünk meg a lakberendezési és dekorációs ágazatban. A legtöbbünk az elmúlt hónapokat otthon töltötte, így elkezdtünk több figyelmet szentelni a közvetlen környezetünknek. A Vivre-nél mindig szem előtt tartjuk vásárlóink igényeit, és a beszállítóinkkal gyorsan egyedülálló, rendkívül vonzó árakban tudtunk megállapodni világszerte, hogy minden érdeklődőnek megadjuk az esélyt otthonuk, kertjük vagy teraszuk kedvező áron történő berendezésére” – mondja Iulian Veghe?, a Vivre marketingért felelős alelnöke.
„Készen állunk arra, hogy vásárlóink minden kívánságát teljesítsük. Mint minden Black Friday esemény esetében, ez alkalommal is roppant hatékonyan mozgósítottuk erőforrásainkat. A járvány következtében kialakult szállítási korlátozások betartásával is sikerült rövid idő alatt sok ezer terméket eljuttatnunk a Vivre-raktárakba. Vásárlóinkat így széles termékskálával és gyors kiszállítással, hosszú várakozási idő nélkül várjuk” – mondja Andrei Stănescu, a Vivre kereskedelmi igazgatója.
A kampány mind a 9 országban folyik majd, amelyekben a Vivre jelen van: Magyarországon, Romániában, Bulgáriában, Szlovákiában, Szlovéniában, Csehországban, Horvátországban, Lengyelországban és Görögországban.


További információ, valamint egyéb meglepetések a www.vivre.hu/blackfriday honlapon találhatóak.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger