2019. július 3., szerda

Collistar mikromágneses hyaluron maszk | Teszt


Így a nyár közepe táján, mikor a nap is már hetek óta égeti bőrünk, és remélhetőleg csak fényvédővel megyünk ki alá, egyre nagyobb hangsúly kap a bőr hidratálása, rugalmasságának megőrzése, felfrissítése. Ezért ma egy igazán különleges szövetmaszkról fogok Nektek mesélni, ami több fronton is támogatja arcbőrünk fiatalosságát.



Azt bizonyára már tudjátok rólam ha régebb óta követitek a blogom, hogy rajongok ezekért a fátyolmaszkokért. Különös izgatottság fog el, mikor valami különleges darabra bukkanok, és ez most is így volt mikor a Notino webáruházban megláttam ezt a Collistar Pure Actives mikromágneses maszkot. Az ilyen magasabb árkategóriás - bár még azért nem megfizethetetlen - maszkoktól mindig kicsit többet várok, mint a drogériás társaiktól, szóval lássuk miket tapasztaltam vele kapcsolatban.


Használatát tekintve pont ugyan úgy működik mint más textilmaszkok, tehát a megtisztított arcbőrre kell feltenni, a fekete kis pontocskákkal (mikromágneses pontok) a bőrünk felé és hagyni hatni 15-20 percen keresztül. Nos, ebben a maszkban nem volt olyan feltűnően sok eszencia, tudjátok, mikor még a csomagolásból is folyik ki a termék, na az itt nem volt, bár ettől még nem volt száraz a szövet, és az arcomon is maradt még belőle a hatóidő letelte után. Nem zavart amúgy ez a dolog, hogy kevesebb van benne mint amihez szoktam, mert így legalább nem kellett azon gondolkodnom, hogy kárba vész a felesleg. A felhelyezése kimondottan könnyű volt, mert ez az anyag viszonylag vastag és jó a tartása, könnyű eligazgatni is a bőrön.


Ami a legmeglepőbb volt, az az, hogy ezek a kis mikromágneses pontok tényleg működnek, mert mikor levettem a maszkot, az arcomon ott voltak a kis pontok helyei, mintha rányomkodtam volna őket, egész mély nyomot hagytak a bőrömön. Persze, nem éreztem semmit a használata közben, nem kell megijedni!
Ennek köszönhetően a hyaluronsav sokkal hatékonyabban felszívódott és sokkal érezhetőbb volt a jótékony hatása. A finom ráncaim kevésbé voltak utána látványosak, és a bőröm is sokkal rugalmasabb és puhább lett. Valamint ezek a pozitív hatások még másnap is szuperül látszottak az arcbőrömön! Nekem tehát nagyon bevált ez a mikromágneses maszk, nem hittem volna hogy ennyire tudja fokozni az összhatást, mert a hyaluronsav jótékony hatását már ismertem, de így tényleg megduplázódott ez az élmény!



A Notino webáruházban egyébként jövő héten (július 8-tól) Summer Black Friday hét kezdődik, érdemes tehát összekészíteni a kívánságlistákat, mert meghatározott márkákra 20% kedvezmény fog járni, érdemes tehát figyelni az oldalt!


Ti milyen maszkot használtatok legutóbb?
Anett

*a bejegyzésben bemutatott terméket tesztelésre kaptam


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger