2016. július 12., kedd

Fürdőtea? - igen, létezik! - Calena fürdőtea | Teszt


Tudom, nyáron inkább a tusolás a "menő", vagyis sokan inkább ezt a fajta felfrissülést választják a nap végén, de én bizony ilyenkor is néha elmerülök a habokban. Ezúttal mondjuk csak képletesen, mert ez a tea nem habzik!


Mikor az egyik szépségdobozból előkerült ez a kis lila tünemény teljesen el voltam tőle ájulva annyira bájos a csomagolása, és ez a kivitel! Tea...fürdőtea...amiben el lehet merülni...bevallom nagyon felcsillant a szemem és izgatottan vártam a legjobb alkalmat hogy bevessem. Vártam, vártam az alkalmat aztán egyik nap meguntam a várakozást és gondoltam miért ne lehetne egy "szimpla szerda" ez az alkalom, amikor a hétköznapok csak peregnek és semmi izgi nincs. Szóval kinyitottam a csapot és beledobtam a filtert a vizbe és vártam a csodát.

Hát ránézésre semmi csoda nem történt, látszott picit hogy oldódni kezd a benne lévő kis sheavaj kocka és a virágok is picit megszinezték a vizet de ennyi. Aztán beleültem a vizbe és elkezdtem fürdeni a kis filterrel és WOW! Nagyon selymes, simogató érzés volt, illatos és puha volt az egész. A pamut szütyőnek köszönhetően kiméletesen végig tudtam radirozni a lábaimat és közben a benne lévő félig feloldódott fürdőcsoki darab hidratálta is a bőröm. Ez a "filteres" megoldás azért is praktikus még számomra mert bár szeretem a gyógynövényeket de utálom ha a vizben úszik valami...ezzel igy nem volt gondom mert a tasak bent tartott minden kis darabkát.

Nekem a szimfónia változat volt meg, az oldalon az alábbiakat irják róla :(forrás: http://calena.hu/szimfonia_furdo_tea)

Megnyugtatlak az érzékiség dallamával!
A Szimfónia harmonikusan gyümölcsös illata új tettekre buzdít.
Minden Szimfónia termék gondosan válogatott kamilla és hársfa kivonatokat tartalmaz. Ez az értékes kamilla és hársfa növényi kombináció antioxidáns, feszesítő és nyugtató hatóanyagokat tartalmaz. Intenzív, természetes bőrápoló!
Élvezd a BIO argánolaj mennyei hatását és érezd bőröd csodálatosan puha és selymes tapintását.
Felhasználás:
Helyezd a filtert a csobogó, forró fürdővízbe és élvezd a szín- és illatpompa által nyújtott élményt. A Calena természetes növényei és fürdőcsokoládéja egy igazi ápolókúraként hat bőrödre, így további krémezést már nem igényel.
A Calena fürdőteák filtere pamutból van, így fürdés közben masszázs vagy peeling szivacsként is használhatod.


Összességében szuper élmény volt vele fürdeni, felfrissitett, ellazitott és ápolta is a bőröm. Jó hogy a hagyományos habfürdők, fürdősók és fürdőgolyók mellett van ilyen különlegesség is a pancsolni vágyók számára. Biztosan ki fogok próbálni még más tipusút is közülük, valamint a fürdőcsokik is a listámon vannak.


Ti próbáltatok már valami különlegesebb fürdőterméket?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger