2016. június 29., szerda

A 4 testőr - avagy a nagy dezodor teszt


Hát igen, az elmúlt hetek egyik tanúsága hogy dezodorból sosincs elég, főleg ha azt az ember a lakás egyes részein elhagyja, vagy táskába dobja. Én mostanában több darabot is nyúzok párhuzamosan, ezért ez most egy ilyen nagy összefoglaló bejegyzés lesz.


Dove cotton dry - Original

Ezt a deót már jó pár hónapja vásároltam és azért mert szeretem a Dove dezodorait, valamint ennek kellően semleges, kis finom illata van ahhoz hogy egy parfümmel együtt tudjon működni. Szeretem amúgy is a finom nőies, alig észrevehető dezodorokat, bár meg kell hagyni ezeknek hamarabb elillan az illatuk mint az erősebb, parfümösebb társaiknak. Ezzel is igy van, leginkább itthonra használom, ha tudom hogy nem kell mennem aznap sehova, vagy ha csak pár órára kell elmennem és tudom hogy parfümöt is fogok magamra tenni.

Fa dry protect - Linen touch

Ezt a példányt tesztelésre kaptam még pár hónapja, és egyből be is vetettem azokra az alkalmakra amikor kicsit nagyobb fokú "védelemre" van szükségem, vagyis ha elmegyünk itthonról egész napra, vagy netalán tán egy kis sport is befigyel :) Nagyon finoman feltünő illata van, nekem valahol a virágos és a gyümölcsös között van, és simán megállja a helyét önmagában is - tehát parfüm sem kell hogy meglegyen az az "illatfelhő jön utánam" érzés. Viszonylag tartós is, igy tényleg egy izzasztó játszóterezésre is bevethető nekem.

Biobaza  - Spring flowers

Már nagyon kiváncsi voltam erre a deóra, egy időben nagyon sokat lehetett róla olvasni igy nagyon örültem mikor a Glamour napokon (?) volt rá 50%-os kupon igy féláron tudtam megvásárolni ezt a nem éppen olcsó, de 99%-ban természetes összetevőkből álló dezodort. Először is az illata fantasztikus, a leirás szerint rózsa és geránium az illat, nekem egész egyszerűen egy friss virágcsokor jut róla eszembe, nagyon szeretem. Fontos még  hogy nem tartalmaz aluminiumot, aluminiumsót, illatanyagot, szinezéket és alkoholt sem. Egyetlen kis "problémám" vele hogy nehezen szivódik fel ez a könnyed, vizes állagú zselé, ezért várni kell az öltözéssel kicsit.

Soft&gentle - Care

Ezt a dezodort szintén tesztelésre kaptam néhány héttel ezelőtt és nekem ez a Care illat az, ami legjobban tetszik, ezt kezdtem el használni is. Szuper hogy nem tartalmaz semmilyen aluminium származékot, természetes növényi kivonatokat tartalmaz (zsálya és mezei zsúrló), ezek összeszűkitik a verejtékmirigyeket és ez által csökken az izzadás mértéke. Nos, ez tényleg igy van, sokkal kevésbé izzadok vele, és ez a hatás egész nap kitart. Nem mellesleg az illata is tartós, finom nőies, ezért a leghosszabb napokon szoktam bevetni, vagy ha be kell mennem a városba (éljen a BKV!)


Ismeritek/szeretitek valamelyiket közülük?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger