2015. november 13., péntek

Újdonságok a fürdőszobámból | 2015. november

Azért szeretem a fürdőszobapolcom mert ott viszonylag mindig találok valami új, izgalmas, felfedezésre váró terméket, amit aztán megoszthatok Veletek is. Most is ez történt, van 1-2 újdonság nálam amik mellett nem mehetek el szó nélkül mert annyira jók! Vagy éppen rosszak?
Kezdjük először is egy nagy kérdőjellel, vagyis nem tudom őket hová tenni....jó vagy rossz...nehéz nyilatkozni mert még csak pár hete használom őket (3) de lehet hogy több időt kellene hagyni nekik? Ezek pedig az Elseve termékek, méghozzá az Arginine resist családból amik hajerősitő termékek. Hajhullás ellen szereztem be őket még a tavaszi Glamour napokon de annyi samponom volt felbontva hogy most jutottam el csak hozzájuk :)
A Hajerősitő spray argininnel egy kétfázisú termék, de nem mondanám olajosnak, szóval az ultrakönnyű formula tényleg helytálló. Viszont ha kettőnél többször kezelem vele a hajam akkor zsirosodik tőle rendesen. Egyszer hajmosás után még nedves hajra viszem fel, a hajtövekre koncentrálva majd bemasszirozom. Majd másnap mégegyszer ugyanigy. Az illata fantasztikusan édeskés, szuper használni ilyen szempontból mert felfrissiti a hajam de konkrétan nem hullik kevesebb
A Hajerősitő samponra már rá van irva hogy a töredezés miatti hajhullást csökkenti, viszont akkor nem értem hogy a spray-t miért a hajtövekre kell fújni, nálam a töredezés mindig a hajvégeimnél kezdődik, max a hajhossz feléig ér. Ez egy kellemes állagú zselé szerű sampon, kevés is elég belőle mert nagyon jól habzik és szépen tisztit is, kellemes illatot hagy maga után. De hogy kevésbé törne a hajam azt nem vettem észre és a fésűben is változatlan számú haj marad. A két terméket együtt kellemes használni csak nem látom a hatásukat.
Most következzen két fürdőzéshez használt termék, az egyik kifejezetten karácsonyi már, az Ecowolrd bath cupcake fahéjas-narancsos kivitele egy "ennivaló" kis sütike. A cimke szerint egy alkalomra való ez a kis termék, de szerintem minimum négyre mert olyan tömény mind illatban mind pedig állagban. Borzasztóan tömény illata volt és kiült az olaj a kád szélére illetve a viz felszine is tiszta olaj volt úgyhogy kénytelen voltam utána kádat takaritani. Ezért gondolom hogy ebből egy kisebb darabka is elég lett volna. Az én bőrömnek igy viszont túl sok volt a hidratáló hatása is, ragacsos maradtam után a elég rendesen.
A kis lila fürdőkocka eper-füge illatú és vele már nem volt ilyen problémám, viszont nem is dobtam bele egyben a kádba, kisebb darabokat faragtam le belőle igy 3 használatra osztottam szét. Az illata nagyon kellemes, süteményes. Az állaga ennek is elég zsiros/olajos, igy a viz felszinén megint megjelentek az olaj szigetek és a bőröm is több hidratálást kapott utána mint amennyire szüksége volt.
Az Avon Planet Spa amazonian treasures termékcsaládból a testradirt már próbáltam korábban (sajnos elfogyott...) és most a maszkon van a sor. Az illata a már korábbról ismert friss, gyümölcsös ínyencség, az állaga géles és könnyű eloszlatni a bőrön. Én kádfürdőzésnél használom, imádok elmerülni az illatában és utána finom puha lesz az arcbőröm, teljesen feltölti nedvességgel.
A The Body Shop bodysorbet abszolút újdonság volt számomra mert eddig csak a testvajaikat próbáltam. Ez egy könnyed formulával megáldott testápoló, amely annyira könnyed hogy nem is hidratál :) Az illata fantasztikus - satsuma - friss, citrusos és nagyon tömény, sokáig érezhető a bőrön és a ruhán is. De a hidratáló hatása reggelre elillan.

Ti milyen új termékeket vetettetek be a fürdőszobában?

1 megjegyzés:

djkaty írta...

Már épp megörültem volna az újfajta fürdőtermékeknek, de a túlzott olajosság nem túl vonzó... Viszont örülök, hogy a Planet Spa testradírt szeretted, mert nálam a közeljövőben fog sorra kerülni :-)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger