2015. november 4., szerda

Balea mitesszer eltávolító tapasz | Teszt

Nagyon rég szerettem volna már irni erről az "apróságról", a képek is ezer éve megvannak, csak mindig volt más izgalmasabb. Pedig sokszor szerepelt már az elfogyott termékeim közt, szóval nagyon szeretem, többször újra is vásároltam. Ma egy mitesszer eltávolitó tapaszról lesz szó!
Vicces mert párom "keresett meg" azzal a problémával hogy zavarja az orrán lévő mitesszer, mit ne mondjak én sem vagyok boldog az enyéimtől, szóval elsétáltam a DM-be és kerestem rá valami megoldást. Emlékeztem hogy nagyon régen használtam már valami tapaszt, szóval lennie kell valaminek itt. Akkor találtam meg ezt a saját márkás kis csodát. Persze a csodát azért ne nagybetűvel értsétek, de tényleg nagyon látványosan kezeli a problémát, főleg ha a végeredményben lehúzott tapaszt nézzük. Szorrika de erről inkább nem hoztam fotót!
A dolog úgy működik a legjobban ha előtt jól fel van puhulva a bőr, ezt egész egyszerűen úgy érem el hogy előtte veszek egy jó hosszú forró fürdőt és a gőzben szépen puhul többek közt az orrom is. A nedves orra kell feltapasztani a kis lapot és megvárni mig megszárad. Ez kb 15 perc szokott lenni. Majd szép óvatosan lehúzni és "gyönyörködni" a végeredményben.
Egészen meg vagyok vele elégedve, azt hittem teljesen hatástalan lesz, de szerencsére nem igy lett. Rendszeresen használom is, általában hetente vagy kéthetente és láthatóan szebb lett tőle az orrom, kevesebb rajta a csúnya fekete pötty. Ha számosságot kellene mondanom akkor kb az egyharmadát távolitja el a mitesszereknek, azok közül is inkább az "érettebb" nagyobb fajtákat.

Létezik belőle homlokra való is!


Ti használtok valamilyen pórustisztitó/mitesszer eltávolitó tapaszt?

2 megjegyzés:

Rami írta...

Én a jimjams tapaszt szokta venni, szintén 3db-os és 399Ft.
És mi is mindketten használjuk. :D

Megaera írta...

Pont nemrég vettem meg én is ezt a terméket, örülök, hogy neked bevált :) Előzőleg is használtam mitesszer tapaszt, de aztán kipróbáltam arcpakolásokat (Himalaya Herbals). Azok is jók voltak, de utálom, hogy le kell mosni, ezért tértem vissza a tapaszra.

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger