2013. február 21., csütörtök

BeYu nail polish Nr. 127 - NOTD variációk

Ez a szépséges körömlakk a februári PIXIBOX-ban érkezett hozzám és azóta kb csak ezt használtam ha lakkozásra került a sor.
 A lakk a 127-es sorszámot kapta, nevet sajnos nem de a neten "Power Pink" névvel is illetik. Lehet hogy az üveg alján van a neve? Majd megnézem, minden esetre illik rá! A BeYu lakkokat a Douglas parfümériákban lehet megtalálni, az ára kb 1990 Ft, ezt csak azért írtam le mert az üzletben már sokat nézegettem őket, nagyon igényes az üvege - kupakja és csodás színekben kapható...csak hát az ára, az bizony nem alacsony. Viszont most hogy kipróbáltam, már tudom hogy miért!



Szeretem, mert:

  • a vakus képeken nem nagyon látszik, de krém finisű, ilyen lakkom még nem volt eddig, olyan mintha marcipán mázba mártottam volna a körmeim. 
  • szép fényesre szárad fedőlakk nélkül is,
  • az állaga pont olyan amilyet szeretek, nem túl sűrű de nem is híg, szépen terül,
  • az ecsete egyszerű, hagyományos, nincs formázva és finom puha,
  • nagyon gyorsan szárad, az első képen látható manikűrrel például 20 perc alatt végeztem, két rétegben van fent a körmömön és minimális csillámos díszítést kapott. Fedőlakk nincs rajta!
  • tartósnak mondanám, mert az én körmeimen 3 nap után minden lakk vállalhatatlan, ennél viszont csak a mutatóujjamon kellett picit javítani és a negyedik napon is el mertem vele indulni otthonról.
Az utolsó variációba került egy kis kaviár is, már szinte el is felejtettem hogy mennyire szeretem őket! Szerencsére a fedőlakk előtt lőttem pár képet, ugyanis az Essence gyorsan száradó fedőlakkja leoldotta az ÖSSZES SZÍNT a kaviárról! Nem akarom leírni hogy mennyire mérges lettem, amúgy sem szeretem igazán azt a fedőlakkot, de ez most nagyon szíven ütött....

Ti próbáltatok már BeYu lakkot vagy esetleg más sminkterméket a márkától?

7 megjegyzés:

Flóra írta...

Még nem próbáltam a márkát, de ezután muszáj lesz. :) Láttam is egy gyönyörű zöldet a múltkor.. :D

Monika írta...

Nagyon szép színe van :)

Elíz írta...

Az utolsó kép a kedvenc :) Én még nem próbáltam, sokallok ennyit kiadni lakkért, ez van :D

Zsófi (Small Girl Big City) írta...

Nagyon tetszik a szín is, de az még jobban ahogy feldobod egy kis extrával. :)

Anett írta...

Köszi lányok!
Effie: hú, ilyet is ritkán hallok valakitől hogy látott egy "szép zöldet", a zöld lakkokat nagyon kevesen szeretik, köztük én sem igazán. Pedig a természetben elég erősen jelen van és ott nagyon szeretem is, jó ránézni. Szóval ha megveszed akkor mindenképp mutasd meg milyen mert nagyon kíváncsi lettem :)

Elíz: megértelek, én sem veszek sűrűn drága lakkokat. Sőt ha jobban belegondolok, minden drágább lakkom ajándékba kaptam. Kivéve az OPI Mariah Carey kollekciót.

djkaty írta...

Gyönyörű szín, és nagyon jól feldobtad a díszítéssel :-)

Gabica írta...

nagyon szép ez a szín!

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger