2013. február 11., hétfő

OPI liquid sand bemutató

Amióta megvan ez a kis liquid sand készlet, általában minden manikűrnél elő is kerül előbb-utóbb.
Még ebay-ről rendeltem január elején és két hét alatt meg is érkezett, szóval egy ideje már barátkozom velük, az az igazság hogy képtelen voltam kivárni míg itthon megjelenik, annyira vágytam rájuk. És nem bántam meg :)
Ez a mini kollekció is négy darab kicsikét tartalmaz, mindegyik nagyon különleges, igazán csillogó darab! A színek és neveik a következők:
Can't let go - mély orgona lila
Get your number - csodás világos kék
The impossible - élénk piros
Stay the night - fekete alapban pink csillámok

Az én nagyon nagy kedvencem - már képekről is ez tetszett legjobban  - a Stay the night. Nagyon különleges, a matt fekete alapban rejlő kisebb-nagyobb pink glitterek ahogy átsejlenek a fekete alapból. Egyszerűen csodás.
Legnagyobb meglepetésemre a második számú kedvencem a kék lett. Ilyen csillogós, tömény lakkot még nem láttam ez előtt, tényleg mesés!
A másik két árnyalat - a lila és a piros - szintén szépek, de nagyon örülök hogy nem egy nagy méretű pirosat rendeltem hanem a négy minit (az volt az eredeti tervem) mert azért a fekete és a kék messze felülmúlja a másik két színt.

A lakk felülete egyébként egy minimális mértékben lesz csak érdes, érezni ugyan hogy nem sima lakkról van szó, de nem olyan zavaró mint mondjuk a kaviár köröm :) A köröm végénél picit hajlamos az érdességre, én ezt úgy kezelem le hogy még frissen a körömszélt óvatosan végighúzom az ujjbegyemmel.
Nagyon szeretem ezeket a különleges textúrákat a körmökön és már alig várom hogy egy bőr hatásút is kipróbálhassak. Lesznek majd szebb és jobb minőségű képek is a lakkokról ha elhárulnak technikai akadályaim :)

Nektek hogy tetszenek a különleges textúrák? Melyiket próbálnátok ki szívesen?

10 megjegyzés:

Unknown írta...

olyan csillámporos hatása van.. nagyon tetszik! :)

Elíz írta...

Nagyon szépek, főleg a világos kék! :O :)

Yvusss írta...

Nagyon szépek *.*

toppencs írta...

csodák !!!

Manna (mannakörmök) írta...

szépek, szépek.

Marcsi Kincsesládikája írta...

Nagyon tetszenek :)

Anett írta...

Köszi lányok, örülök hogy nektek is tetszik! Meg lehet ám próbálni az "otthoni előállítást" is, sok jó tutorial van a neten, nem muszáj az én "fapados" megoldásomnál maradni :D

mdollasnails írta...

ez nekem is megvan,nekem abszolut nem tetszik.nem szeretek fedőlakk nélkül lakkozni az egyik nagy hátánya ez.a szinek szépek de ezt leszámitva-hogy top coat nélkul nálam semmit sem ér-nem venném ujra :(

Anett írta...

Ági: én mondjuk külön örülök neki hogy nem kell plusz egy réteggel vacakolnom a fedőlakk miatt. Egyébként e nélkül is bírja nálam 3 napig, szóval tartósnak mondanám.

Névtelen írta...

De jó :) Mindegyik nagyon szép!

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger