2011. október 19., szerda

Garnier BB krém teszt

Régóta gondolkodtam egy BB krém beszerzésén, de aztán mindig közbejött valami, talán nem is akartam annyira. Nem hittem benne, ez tény. Aztán ha már legutóbb a Müllerben jártam gondoltam kipróbálom, mert igazából alapozót nem használok, de reggelente arckrémet szoktam használni, így egy próbát megért.

Az összetevőket most nem írom le, mert mások már megtették helyettem, inkább a gyakorlati használatát írnám le. 
Nekem a világosabb árnyalat van meg, elsőre úgy tűnt nekem mintha még ez is sötét lenne az arcszínemhez. De nem. Felvitel után kb 5 perccel már teljesen "alkalmazkodik" hozzám. Én egyébként kézzel szoktam feltenni, mint egy normál arckrémet, mert nekem így könnyebb és gyorsabb. Nem kétlem hogy másnak ecsettel kényelmesebb, ezt szerintem mindenki maga dönti el. 

Egy gondom van csak vele, nekem ez a krém kicsit zsíros, vagy sűrű vagy nem is tudom. Egy kis púderezést nálam igényel, mondjuk az én bőröm hajlamos a kifényesedésre is. Lehet hogy akinek nagyon száraz a bőre annak ezzel sem lesz gondja.

Szerintem azért látszik a különbség, pedig itt még nem is púdereztem. Egyenletesebb bőrónus, kevesebb "foltocska". Az alapozót nem váltja ki az biztos, de egy gyors alapnak megteszi.

4 megjegyzés:

E73 bioarcapolas blog írta...

Nem rossz, gyors és praktikus megoldás én is már legalább 1000 X akartam venni BB krémet de mindig valami mást vettem, ezért mindig lemaradtam. Most meg a jó kis alapozómat használom úgyhogy a beszerzése tovább csúszik jövőnyárra, mikor alapozót nem használok.

Thündérke írta...

tényleg látszik a különbség :) nem mintha gond lenne az arcbőröddel :D

Nóra írta...

meggyőző :)

AA-dmin írta...

Szerintem ez a krém amit ígér azt meg is tartja és még így is jobb, mint a 10 évvel ezelőtti színezett hidratálók.

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger