2011. október 24., hétfő

Rózsaszín smink

Felavattam a Glamour napokon szerzett csíkos blúzt, hozzá egy nem (túl) feltűnő rózsaszín szemsminket készítettem. Lehet hogy egy sima tusvonal jobban illett volna hozzá, de most már mindegy. Végre a kezembe vehettem a nyáron beszerzett Ballerina backstage hab állagú pirosítót is, ami inkább rózsíszínesítő :) Nyáron túl hűvösnek tűnt magamon ez a szín, ezért vártam a használatával, hogy egy kicsit fakuljon a bőröm, és most végre már kipróbálhattam.


Felhasznált termékek:
Nagyon tetszik ez a hab állagú pirosító, szuperkönnyű a használata és nem kelt ragacsos érzetet a bőrön. Én kézzel viszem fel mint a többi krémes pirosítót, ennél az is nehezítené kicsit az ecsetes használatot hogy elég pici tégelybe tették. Színre lehetne egy kicsivel melegebb árnyalat, mert nekem ez kifejezetten télies hatást kelt az arcomon. Tartóssága megfelelő, ennél többet a NYX krémpirosítója sem bírt, amúgy egy átlagos munkanapon volt rajtam.

A Garnier BB krémet pedig egyre jobban szeretem. A bőröm is kezdi megszokni, már annyira nem fényesedik ki tőle mint eleinte. Azért majd beszerzek hozzá egy jobb fajta púdert. 

Szép hétfőt mindenkinek!

1 megjegyzés:

Thündérke írta...

Nagyon tetszik a smink, és szerintem jól áll amúgy meg imádom a rózsaszínt :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger