2024. július 26., péntek

LEGO - Határ a csillagos ég!

 

Sziasztok! Ismét sikerült bekerülnünk a TRND -nél futó LEGO projektbe, melynek keretében kaptunk ajándékba egy új szettet. A gyermekeim mindig is imádtak építeni, kezdetben nyilván a DUPLO volt a kedvencük, de azóta már a Friends van a toplista tetején. Így nagy volt az öröm, amikor kibontották a csomagot. 



A LEGO Friends Csillagnéző Autó (készlet száma: 42603) egy lenyűgöző építőkészlet, amely a LEGO Friends sorozat részeként készült. Ez a szett a LEGO Friends világába kalauzolja a gyerekeket, ahol a barátság, a kalandok és a kreativitás kap központi szerepet. A LEGO Friends szettek középpontjában öt barát áll: Mia, Olivia, Emma, Stephanie és Andrea, akik Heartlake City-ben élnek és különféle kalandokat élnek át együtt. A Csillagnéző Autó szett a csillagos égbolt felfedezésére és az éjszakai kalandokra összpontosít, és ideális azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a csillagászatot és a szabadban töltött időt.



A Készlet Tartalma

A LEGO Friends Csillagnéző Autó készlet tartalmazza mindazt, amire egy felejthetetlen csillagászati kalandhoz szükség lehet. A készlet fő elemei a következők:

  1. Csillagnéző Autó: Az autó színes és részletesen kidolgozott, kifejezetten a LEGO Friends stílusában. Az autóban kényelmesen elférnek a minifigurák, és helyet biztosít a különféle kiegészítőknek is. Az autó tetején található egy forgatható teleszkóp, amely lehetővé teszi a csillagok és bolygók megfigyelését.

  2. Minifigurák: A készlet tartalmazza Olivia és Mia minifiguráit, akik készen állnak a csillagnéző kalandra. Mindkét figura részletesen kidolgozott, és a karakterükre jellemző ruhákat viselik.

  3. Kiegészítők: A szett számos kiegészítőt tartalmaz, amelyek még izgalmasabbá teszik a játékot. Ezek közé tartozik egy térkép, egy laptop, amellyel az éjszakai égbolt csillagait lehet azonosítani, valamint egy különleges elem, amely egy kis tábortüzet szimbolizál, hogy a lányok melegedhessenek az éjszakai kaland során.

  4. Kis épületek és jelenetek: A készletben található egy kis kempinghely, amely asztallal és székkel van felszerelve, így a lányok pihenhetnek és beszélgethetnek a csillagnézés közben.

Építési Élmény


A LEGO Friends Csillagnéző Autó építési élménye különösen szórakoztató és kielégítő. A szett 375 darabból áll, és a részletes útmutató segítségével a gyerekek lépésről lépésre építhetik meg az autót és a kiegészítő elemeket. Az építési folyamat fejleszti a finommotorikus készségeket, a térbeli gondolkodást és a problémamegoldó képességeket. Az építés során a gyerekek felfedezhetik az autó és a teleszkóp működését, valamint kreatívan elhelyezhetik a különféle kiegészítőket és jeleneteket.

Játék és Kreativitás

A LEGO Friends Csillagnéző Autó készlet nem csak az építési élményt nyújtja, hanem a szabad játék és a kreatív történetmesélés lehetőségét is. A gyerekek eljátszhatják, hogy Olivia és Mia egy csillagászati expedícióra indulnak, és felfedezik az éjszakai égbolt csodáit. A készlet kiegészítői, mint a teleszkóp, a laptop és a tábortűz, mind hozzájárulnak a részletes és valósághű játékhoz.

A szett kombinálható más LEGO Friends készletekkel, így a gyerekek még gazdagabb és változatosabb történeteket alkothatnak. A LEGO Friends világában a lehetőségek végtelenek, és csak a gyerekek képzelete szab határt annak, hogy milyen kalandokat élnek át Olivia és barátai.

A LEGO Friends Csillagnéző Autó (42603) egy fantasztikus készlet, amely tökéletes ajándék lehet bármelyik LEGO rajongó számára. A szett gazdag építési élményt és kreatív játékot kínál, miközben fejleszti a gyerekek készségeit és ösztönzi a képzeletüket. A részletesen kidolgozott autó, a minifigurák és a számos kiegészítő mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a csillagászati kaland felejthetetlen élményt nyújtson. A másik pozitívum ebben a témaválasztásban az az, hogy játszva tudunk beszélni komoly témákról is a gyerekekkel építés közben.


A szett megtalálható a pepita.hu webáruház kínálatában.


*a bemutatott LEGO készletet a TRND-től kaptuk, ezért reklámnak minősül.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger