2023. április 3., hétfő

A tavasz illata - a bőrünkön

 

Sziasztok! A tavasz talán a legjellegzetesebb illattal rendelkező évszak, és ez az illat ráadásul elég összetettnek is mondható. Mert mit érzünk ilyenkor a levegőben? Elsőre mindenkinek a frissen nyíló virágok jutnak eszébe, de ott van még a zöldellő mező illata vagy a tavaszi zápor aromája, ahogy a földet éri. Így a virágos jegyek mellett a zöldes, fásabb/földes illatok is megtalálhatóak a természetben, és persze így a parfümkínálatban is. Most erre hoztam egy kis ajánlót.Milyen illatot válasszunk?

Mivel én nem kedvelem különösebben a virágos illatokat, ezért tavasszal olyan opcióra vadászok, amely egy kicsit összetettebb, és nem annyira karakteresen virágtenger. Szeretem a fűszeres, nehezebb vonalat, valamint az édes jegyeket is, ezért számomra az a tökéletes választás, ami talán nem annyira nőies, és picit olyan szúrós, füstös jellegű is egyben. Elég nehéz ilyen virágillatot találni, de szerencsére ma már nem egyenlő a virág a rózsával, vagy levendulával, mert ennél sokkal izgalmasabb illatkompozíciókat is lehet találni. Például amiben pézsma van, az számomra elég vonzó bármely évszakban, virágok közül pedig az orgona és az ibolya a két kedvencem. Nézzük akkor, hogy idén tavasszal mit érdemes (számomra mindenképp) megillatolni!


Könnyed és mindennapos

Talán tavasszal igaz leginkább, hogy a nem túl tömény illatfelhő vonzóbb mindenki számára, így ilyenkor érdemes egy testpermettel indítani a virágszezont. Az a jó a testpermetben, hogy sokkal lágyabb hatást lehet vele elérni, nem vonul utánunk egy masszív illatfelhő, mégis egy kellemes aroma vesz körül egész nap. Emellett persze az ára is vonzó tud lenni, hiszen egy ilyen típusú parfüm olcsóbb tud lenni mint egy EDP vagy EDT változat. Ráadásul ezek általában nagyobb kiszerelésben kaphatóak, így több szezonban is hű társunk tud lenni. Ezen pozitív tulajdonságok együttese pedig akár azt is eredményezheti, hogy több fajtát is beszerezzünk belőle egyszerre! Ilyen ikonikus termék például a Victoria Secret testpermete, amiről biztosan már mindenki hallott, vagy akár próbált is. Nagyon szuper illatkombinációkban kapható, rengeteg verziója van, az egészen édestől a fásig minden megtalálható náluk. Ráadásul ma már akár testápoló készítményekkel együtt is vásárolhatóak, így ugyanaz az illat vissza köszönhet egy krémben, vagy akár egy parfümben is. Az ajándékszettek gyönyörűek, így ajándéknak is megfelelő választás lehet a közelgő anyák napja alkalmára is.


Elég különlegesnek mondható az a verzió, ami egyben hidratálja is a bőrt, így tökéletes választás lehet fürdés/zuhanyzás után. Ezeket a termékeket a bőrre kell felvinni, és bemasszírozni vagy eloszlatni rajta, akár egy krémet, ezzel egész napra puhává varázsol. A nap folyamán egyenletesen kellemes, lágy illattal vesz körül, de akinek ez esetleg kevés lenne, az kiegészítheti ugyanezen illat parfüm változatával is. Vagy, koncentráltan a csukló, könyökhajlat, nyak és dekoltázs területére is felvihető, így biztosan egész nap érezhetjük magunkon a tavasz illatát.


Első olvasásra nekem a Love Spell nevű testápoló spray lenne a befutó, mivel mindkét kedvenc összetevőmet - orgona és pézsma - tartalmazza, így biztosan egy különleges illatfelhőbe burkolózhatnék vele. Ez ráadásul egy gyümölcsös verzió, így az őszibarack és a piros alma kellően édessé is teszik valószínűleg.


De lehet ezt még fokozni, és a márka megalkotta ugyan ezt az illatot csillámos verzióban is, hát ki ne szeretne tavasszal egy kis fényt és csillogást maga körül! Én biztosan, úgyhogy a ruhák alól kibukkanó kis bőrfelületekre kipróbálnék egy ilyen csillámos verziót, már csak kíváncsiságképpen is. Ugyanis kíváncsi vagyok hogy oldották meg ezt a konstrukciót, könnyű a csillámokkal túlzásba esni, én inkább a kellemes selyemfény híve vagyok, vagy egy aranylóan bronzos verziót is el tudnék képzelni magamon. Ez utóbbit mondjuk már lehet inkább nyáron. A Love Spell Shimmer tehát ugyan azt hozza mint sima verziója, bársonyossá varázsolja a bőrt, és a csillámpornak köszönhetően ragyogóvá is.


Te melyik verziót próbálnád ki?

Anett*a bejegyzés a Notino webáruházzal együttműködésben készült.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger