2021. január 21., csütörtök

SAJTÓANYAG| Serum+ prémium gyógynövényes krémek, a mozgás öröméért!



Sziasztok! Szuper hír érkezett hozzám, megjelent egy teljesen új, prémium minőségű gyógynövényes termék (egy egész termékcsalád), amely a Serum+ nevet kapta. Különlegessége, hogy prémium minőségű, Magyarországon kifejlesztett, ráadásul szakorvosok által és a gyógynövények erejét felhasználva született meg ez a termék, amely kortól és nemtől függetlenül bárki számára használható. Megosztom most veletek a róla szóló információkat.



Kinek ajánlott?

A mozgás a legalapvetőbb szükségletünk az oxigén és a táplálkozás után. Amikor bármilyen okból fizikai fájdalommal küzdünk, a világ hirtelen megváltozik, kiesünk a harmóniából és csak erre tudunk figyelni.
A Serum+ szakorvosok által, Magyarországon fejlesztett izomlazító és fájdalomcsillapító termékcsalád azért jött létre, hogy kortól vagy nemtől függetlenül, támogasson Téged és a szeretteidet a mindennapokban, és visszaadja a mozgás örömét- fájdalom nélkül.

Prémium minőségű krémeinkben egyedülállóan sok aktív hatóanyag és gyógynövény található, így természetesen és hatékonyan támogatják nem csak a sportolók mindennapjait.

Sport - Sportolás előtt és után


Elsősorban sportolás előtti bemelegítésre, valamint izomláz enyhítésére ajánlott. Hatóanyagainak köszönhetően használható a fokozott izomterheléssel járó tevékenységek (sportolás, nehéz fizikai munka, kerti munka, túrázás, stb.) által okozott fájdalomérzet esetén is.

Sportmasszőröknek, gyógytornászoknak, illetve rehabilitációs kezelések kiegészítőjeként is ajánlott.

Ajánlott fogyasztói ár: 1790Ft



Izomlazító - a család minden tagjának


Családja minden tagja számára ajánlott, a mindennapok fizikai megterheléseivel járó mozgásszervi fájdalmak megelőzésére és enyhítésére.

Magas gyógynövény koncentrációja révén hatékonyan és természetes úton segít a kellemetlen fájdalommal járó tüneteken. Nyugtatja az izmok, inak és szalagok terheléséből származó fájdalmat, gyorsítja azok regenerálódását.

Ajánlott fogyasztói ár: 1490Ft






Regeneráló - sport vagy fizikai megterhelés után


22 aktív összetevője és 14 féle válogatott gyógynövény kivonata révén ideális sportolás utáni regenerációhoz, illetve izomláz esetén vagy megterhelő fizikai igénybevétel után. Használható nem felületi sérülések, mint ficam, rándulás vagy izomgörcs esetén is.

Feketenadálytő tartalma gyulladáscsökkentő hatású. A kezelt bőrfelület ápolásáról a magas MSM, panthenol, kollagén és shea vaj tartalom gondoskodik. Élénkíti a kezelt testrész vérellátását, ezáltal felgyorsítja a test természetes regenerálódását.

Ajánlott fogyasztói ár: 1990Ft



A termékeket az alábbi linket tudod megrendelni:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger