2019. december 9., hétfő

Last minute ajándéktippek FÉRFIAKNAK! - kozmetikum mustra a Notino-ról


Sziasztok! A talpunk alatt már ég a karácsonyhoz kikövezett út, most vannak kb az utolsó napok, hogy biztonsággal leadhatunk egy online rendelést úgy hozzávetőlegesen kb bárhonnan hogy meg is érkezzen, aztán már csak maximum a szomszédból lehet átkérni egy kis maradék bejglit. Szóval ha még nincs ötletetek mit adjatok férfi ismerőseiteknek, összegyűjtöttem egy kis kedvcsinálót, inspirációs bejegyzést, hátha tudok újat mutatni! Csapjunk is bele!


Fő a praktikum


Talán férfiaknak a legnehezebb ajándékot választani, mert míg egy nő kis túlzással (vagy sem) mindig örül egy új parfümnek vagy egy szép ékszernek, a pasik nem intézhetőek el ennyire egyszerűen. Jó helyzetben van az, akinek a párja (vagy bármely megajándékozni kívánt) férfi rokona hódol valamilyen hobbinak, bár ha a barkácsolásért rajongana életem párja, nem tudom mi alapján választanék neki mondjuk fúrógépet... Na de ez a veszély nem fenyeget, így maradok a biztos talajon, ami talán minden férfinél beválik, ezt pedig nem más mint a praktikus ajándékok. Tudjátok, amiket amúgy is használ, amik fogyóban vannak, vagy jól jönnek olykor és szívás ha épp nincs otthon, szóval az olyan kozmetikumok, amik fogyóeszköznek minősülnek, vagy épp tudjuk, hogy szívesen kényeztetné magát velük. Szerencsére már pasiknak is vannak előre összeállított szuper csomagok, így kicsit könnyebb a dolgunk, ezekhez általában van egy nagyobb fajta neszesszer is, ami jól jöhet később akár utazáshoz is:

  • borotválkozáshoz/szakáll ápoláshoz kapcsolódó csomagok,
  • arcápolási csomagok,
  • tesztápolási szettek, 
  • hajápolási válogatások


        ezek szerintem mind jól jöhetnek egy férfinak, talán egy picit illatok terén lehetünk kísérletezőbbek, és ha a kedvenc márkáján belül maradunk, akkor egy új illat is szóba jöhet.

De az én személyes kedvenceim azok a parfüm szettek! Imádom őket kapni is, szerintem szuper ha az aktuálisan használt illatunkhoz kapunk esetleg tusfürdőt/testápolót is, vagy esetleg valami cuki apróságot egy kis ajándékcsomagban. Szerintem a fiúk is értékelik az ilyen extrább dolgokat, nekem most az Armani Acqua di Giò Absolu illata tetszik leginkább, talán ez is áll a páromhoz legközelebb, legalábbis amiket mostanában szaglásztam. Nem mellesleg ez az ajándékszett szép is! 

De hogy még különlegesebb legyen, a Notino-nál akár gravíroztathatunk is az üvegre valami személyes kis üzenetet, monogramot, nevet vagy dátumot, csak rajtunk áll! Ha ilyen terveid vannak akkor arra kell figyelned, hogy a Gravírozás menüpont alatt megjelenő termékekből válassz, ugyanis csak azokra lehet kérni ezt a szuper ötletes szolgáltatást. Nem kell megijedni, elég bő a lista, lehet nyugodtan válogatni a különböző terméktípusok között, legyen az parfüm, vagy hölgyek esetében akár sminktermék is.


Ti beszereztetek már minden ajándékot?
Anett


*a bejegyzés a Notino -val együttműködésben készült

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger