2018. augusztus 8., szerda

Színesítem a ruhatáram - fehér, sárga, zöld



Ezen a nyáron teljesen rákattantam a szinekre és igyekszem kerülni a szürke és fekete ruhákat, valamint ezek variációit is, és sokkal több színes, mintás ruhadarabbal dobom fel a ruhatáram. A 3 új kedvenc szinem a zöld, a fehér és a sárga, igazán frissek és nyáriasak, a Rosegal webshopjában rengeteg szines ruha közül válogathattam, ezúton is köszönöm nekik hogy választhattam tőlük néhány darabot.



Ezúttal 3 ruhadarabot választottam, kettő blúzt és egy nadrágot. Most mindhárommal kapcsolatban vegyesek az érzéseim, élőben tetszenek ugyan de mindben van valami ami egy picit zavaró, bár ettől szerencsére nem hordhatatlanok. De akkor lássuk is őket részletesen.

A fehér blúz


Mindenkinek kell legyen egy fehér blúz a ruhatárában, még ha nem is annyira az az ünnepélyes fajta. Nekem az tetszett meg benne hogy nyitott vállú, nekem ez a fazon nagyon bejön idén nyáron. Az is tetszett benne hogy elöl fűzős, ez is feldobja picit az összképet. Felvéve szerintem pont úgy mutat mint a modellen a honlapon, viszont ami ott nem látszik de nálam igen, az az hogy kicsit átlátszó. Engem ez zavar egy picit, igy lehet hogy inkább csak ősszel fogom hordani és veszek alá egy trikót. Amúgy az anyaga nagyon kényelmes és puha, pont jó rám a méret, ez egy L-es darab.



A sárga blúz


Idén nyáron nagy divat a sárga (mondjuk szerintem minden nyáron az) de idén én is rákattantam, pedig az előző években hidegen hagyott. Nagyon vibráló ez az árnyalat egyébként, én imádom! Ez egy one-size darab, ami azt jelenti hogy S-től L-ig jó mindenkire, nos ez igaz persze, csak nem úgy áll... A képen talán annyira nem látszik de picit nagynak érzem, főleg váll résznél, nem is tudom hogy mutatna ez egy S-es lányon. Az anyaga kicsit vastag nekem nyárra, igy ezt a legnagyobb melegben sajnos nem tudom felvenni, de talán még nyár végén is vállalható lesz a sárga. Amúgy ettől eltekintve imádom! Szerintem szuper ez a hagyma szabás, laza de nőies!


A virágos nadrág


Régóta szerettem volna valami ütős, színes, virágos nadrágot, de nem mertem bevállalni. Most viszont itt volt a remek alkalom hogy próba-szerencse alapon válasszak egy ilyet. Nos, a mintával nincs is gondom, kicsit nagyobbnak mutat mint szeretném de nem zavar. Az anyaga lehelet vékony, nagyon jó viselet lenne nyáron is. Viszont a dereka az valami olyan erős gumírozást kapott, hogy nem nagyon tudom magamon elviselni. Szorit na, mit szépitsük, pedig ez egy L-es nadrág, és máshol teljesen jó, még fenék részen is bőven lenge rajtam, szóval nem az a baj szerintem hogy kicsit választottam. Pedig imádom, annyira szép és kényelmes!


Ha kedvet kaptatok ezekhez a darabokhoz, vagy valami mást kinéztetek a Rosegal oldaláról akkor van két kedvezménykódom amit tudtok használni a vásárlásnál:
RGNancy - 10% kedvezmény a vásárlás végösszegéből
RGNancy2 - 26 dollár felett 3 dollár kedvezmény
                      50 dollár felett 6 dollár kedvezmény
                      100 dollár felett 15 dollár kedvezmény





Nektek tetszik valamelyik ruhadarab amit én választottam?

Anett

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger