2018. június 4., hétfő

Nivea Expert MicellAir micellás viz | Teszt


Ezúttal voltam olyan szerencsés és bekerültem egy újabb Trnd projektbe, melynek keretében az új Nivea Expert MicellAir micellás vizet tesztelhettem, én és egy kedves olvasóm. Merthogy a kipróbálásra kapott plusz egy terméket az egyik kedves olvasóm kapta :)


Ha nem tudnád még mi az a Trnd, akkor nagy vonalakban annyit róla, hogy egy "szájreklámmal" foglalkozó közösség, melynek tagjai között különböző termékek kipróbálási lehetőségeit osztják szét, tehát ez nem valami blogger dolog, bárki nyugodtan regisztrálha itt : TRND OLDAL

Ez az új Nivea expert micellás termékcsalád 3 tagból áll, az egyik ez a micellás viz, van egy micellás szemfestéklemosó és egy micellás arctisztitó kendő is. Tehát az arctisztitás és sminkeltávolitás teljes folyamatára kinál megoldást ez a család.

Ez a micellás viz fekete tea kivonatot tartalmaz - gondolom ennek is köze lehet ahhoz hogy ilyen különleges fekete csomagolást kapott - ennek köszönhetően nagyon hatékonyan de mégis gyengéden távolitja el még a vizálló szempillaspirált is, dörzsölés nélkül. Szintelen, nem tartalmaz illatanyagot, igy az érzékeny bőrűek is tehetnek vele egy próbát.


A flakon tényleg nagyon figyelemfelkeltő, egyből kitűnik a többi micellás viz közül a polcon. Kaptunk hozzá egy 80 darabos vattakorongot is, ami tényleg extra puha, életemben nem használtam még ennyire puha vattát. A flakon egyébként felpattintós, kiöntögetős fajta, igy az adagolással picit vigyázni kell, és attól mert kivülről fekete, természetesen a benne lévő micellás viz szintelen :) Illata nincs, ahogy fentebb is irtam, de nekem micellás viz esetén nem is hiányzik ez, igy sokkal jobban érvényesül a tiszta bőr érzet a használata után.



Sokat gondolkodtam hogy min és hogyan teszteljem a hatékonyságát, merthogy vizálló szempillaspirált nem használok, nincs is itthon, és ahogy nézegettem a smink készletem megakadt a szemem a valaha próbált "legragaszkodóbb" cuccon, ez pedig nem más mint a Rival De Loop matt folyékony rúzsa. Aki próbálta már ezt a sminkterméket az tudja hogy kb lehetetlenség sima lemosóval leszedni, az olajos áztatás az ami feloldja csak kb. Ezen felül még a szemöldököm rajzoltam meg por állagú termékkel, egy kis rózsaszin került a szemhéjamra és persze a szempillaspirál - pirositó páros. Nézzük az eredményt!


A rúzs esetén is úgy kezdtem neki ahogy a szempillaspirálnál javasolják, tehát egy vattapamacsot átitattam a micellás vizzel és 1-2 percig rányomtam a szám egyik felére. Nem dörzsöltem, csak rányomtam, majd pedig mikor már nagyon kiváncsi voltam mi történhetett a vatta alatt, egyszerűen levettem a számról, és egész jó eredményt kaptam. Nem mondom hogy leszedte egybe, de kb 70%-át sikerült "feloldania", ami azért nem rossz eredmény ennél a folyékony rúzsnál. A szám széle szinte végig megmaradt pirosnak, és belül is foltos volt, itt azért meg kellett dörzsizni, de már nem sokat segitett a dolgon, kénytelen voltam egy kis olajjal besegiteni mert már égett a bőröm a dörzsitől. 

Erre a teljesitményre 7/10 pontot adok.


Nyilván egy szemöldökpor meg pirositó semmilyen gondot nem okozott neki, nagyon szépen, egy mozdulattal leszedte mindkettőt, ezt nem is fotóztam. Tényleg nem kellett dörzsölni és nem is hagyott maga után ragacsos érzetet, és persze nem is száritotta a bőröm.

Erre a teljesitményre 10/10 pontot adok.

Következett a szem, azon belül is a szempillaspirál. Itt is a beáztatós módszert alkalmaztam, 1-2 percig hagytam rajta a pilláimon a vattakorongot, majd szép óvatosan lefelé irányuló mozdulattal lehúztam. Szépen leszedte a spirált, de nem mondanám teljesnek, mert a pilláimon is maradt még belőle, látható volt, illetve egy tiszta koronggal egy picit áttöröltem lentről felfelé mozdulattal is, ahogyan a spirált fel szoktam vinni. Illetve a bőrömre is került egy kicsi a festékből, amit szintén le kellett még törölnöm. A szemem nem csipte természetesen és nagyon puha lett utána a szemkörnyékem bőre.

Erre a teljesitményre 9/10 pontot adok.

A blog Facebook oldalán sorsoltam ki az ajándék terméket, amit Nikolett kapott meg. Nagy örömmel kezdett bele a tesztelésbe, azt irta nekem hogy napi szinten sminkeli magát, igy az arctisztitáson felül sminkeltávolitásra használta. Nagyon bevált neki a termék, elmondása szerint azonnal eltávolitotta a sminket és még a pórusait is kitisztitotta, mindenkinek csak ajánlani tudja.

Nagyon örülök hogy bekerülhettem ebbe a projektbe, mindig jó érzés számomra új dolgokat kipróbálni, főleg ha ezzel hasznos tapasztalatokat is adhatok a márkának, főleg igy hogy rajtam kivül egy olvasóm is részesülhetett ebben.

Ti próbáltátok már ezt a terméket, vagy a termékcsalád bármely tagját?


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger