2016. november 22., kedd

The #neverever TAG | Személyes


Ezúttal egy kicsit személyesebb, irományosabb posztot hozok, hála egyik kedvenc bloggertársamnak Reninek, aki meghivott erre az érdekes TAG-re.
kép forrása: www.demotivalo.com


A TAG lényege annyi, hogy fel kell sorolnom 10 olyan dolgot amihez még nem próbáltam az életben - legalább is eddig!

1. Sosem próbáltam még az extrém sportokat
Na jó igazából a sportokkal úgy összességében hadilábon állok, de az hogy én kiugorjak egy helikopterből vagy vadvizi evezésre menjek..hát elképzelhetetlen. Nagyon beszari vagyok ilyen téren.

2. Sosem buktam meg (hehehe...már nem is fogok)
Mondjuk a főiskolán jópárszor a határán voltam, meg igazából középiskolában is statisztikából volt hogy éppencsak ketteske lettem, hát ez van, de végül csak sikerült mindenféle pótvizsga meg évismétlés nélkül túlélnem a sulis éveket.

3. Sosem voltam még az Operában
Viszont nagyon szeretnék eljutni. A balettal is igy voltam és arra szerencsére sor került egy szuper Hattyúk tava előadással. Remélem hamarosan ezt az élményt is kipipálhatom a listámról.

4. Még nem húzták ki egyetlen fogamat sem
Viszont szükséges lenne :) sajnos a bölcsesség fogaim nem túl jól és jó helyen nőttek, igazából nincs is helyük, szóval hamarosan erre az utálatos dologra is sort kell majd keritenem.

5. Sosem tetováltattam
Ezzel még gondolkodóban vagyok, egyetlen dolgot szeretnék majd valahova a karomra tetováltatni, de igazából még nem 100%, mert úgy akarom is meg nem is. Ez két kezdőbetű lesz két dátummal :)

6. Sosem rajongtam világsztárért
Tudjátok, az emberek általában fiatalabb korban majd' megvesznek valami világsztárért, nos, én ilyen kifejezett rajongást sosem éreztem. A falamon több szinész, énekes posztere is kint volt, sosem volt olyan hogy csak egy létezett volna számomra. A fanatikus imádatot meg ne is emlitsem, sosem értettem mikor az osztálytársaim olyanokról ábrándoztak hogy majd Leo egyszer szembejön velük az utcán meg ilyenek...

7. Sosem cseréltem kereket
Van jogsim ugyan, de szerencsére még sosem kellett egyedül nekiállnom kereket cserélni, sőt igazából még segitenem sem kellett benne. Mondjuk egy kezemen meg tudnám számolni hányszor ültem egyedül autóba, szóval kb ennek az esélye nálam nulla.

8. Sosem akartam férfi lenni
Ez egy olyan tipikus tini gondolat egyébként, legalább is szerintem, hogy sok lány azt mondja (általában ugye akkor mikor nehezek azok a napok...) hogy bárcsak férfi lenne. Hát nekem sosem voltak ilyen gondolataim, igazából inkább örülök hogy nőnek születtem, szerintem a mi életünk sokkal izgalmasabb :)

9.Sosem utaztam egyedül külföldre
Bár rettentően vonzott a külföldi tanulás lehetősége a főiskola idején, mégsem mertem belevágni egyedül. Igazából még belföldön is félek kicsit egyedül útnak eredni, egy külföldi út pedig továbbra is elképzelhetetlen számomra egyedül, még ha csak pár napról is van szó.

10. Sosem sütöttem igazi tortát
Jó, persze gyümölcstortát már többször készitettem, de tudjátok azt a klasszikus értelemben vett tortát, ami több rétegből áll, piskóta meg krém váltja egymást benne, na olyat még sosem csináltam. Pedig alapjában véve szeretek sütni és új dolgokat kipróbálni, de ez még túl nagy falatnak számit nálam.

Ennyi lett volna az én 10-es listám, ha van kedvetek kommentben irjátok meg nálatok mik azok amik még #neverever

1 megjegyzés:

Barta Veronika írta...

Az 1 és 3 igaz csak rám is. :D
Bár a 2es, bukást félig tudom elfogadni, 5. félévben néprajzból volt ami egy semmirekellő totál felesleges idióta tárgy volt, amit gyűlöltem... 12 évesen majd biztos a húsvét, meg a lucaszék faragása és hasonló népi dolgok fognak érdekelni ráadásul úgy, hogy ateista vagyok.

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger