2015. augusztus 15., szombat

Sajtóanyag | Biobaza napozó termékek



 A gyönyörű, egészségesen napbarnított bőr már nemcsak a nyári hónapokban lehet a miénk. A BIOBAZA SUN termékeivel fokozhatjuk bőrünk nyári barnaságát, tovább élvezhetjük bőrünk nyári színét úgy, hogy értékes tápanyagokkal tápláljuk. A BIOBAZA természetes eredetű készítmények gyógyszerészeti minőségűek, jótékony hatású gyógy- és fűszernövények felhasználásával készülnek, amelyek nagy része az adriai régióból származik. A BIOBAZA termékei már Magyarországon is elérhetők.



BIOBAZA SUN termékcsalád
Vegyünk egy jó adag sárgarépát, diót és olívaolajat, tegyünk hozzá kakaóvajat, körömvirág- és rózsafaolajat és máris közelebb kerülhetünk a szép, egészséges, hosszantartó nyári barnasághoz, hiszen ezek az összetevők megtalálhatók a BIOBAZA Szuperbarnító napozó dzsemben.

Olyan természetes eredetű minőségi összetevőket tartalmaz a dzsem, amelyek segíthetnek abban, hogy gyorsabban nyerjük el az áhított barnaságot és tovább élvezhessük bőrünk nyári színét. Mindeközben bőrünk nemcsak gyönyörű lesz, hanem értékes tápanyagokhoz is juthat.
A különleges állagú és illatú dzsem két változatban érhető el. A natúr verzió mellett kapható egy apró aranycsillámokkal ellátott dzsem is, mely a selymesség mellett még egy kis glamúrt is kölcsönöz bőrünknek.


BIOBAZA Szuperbarnító dzsem mindkét változata az alábbiakat tartalmazza:
·        Sárgarépa-karotinoidok: jól ismert antioxidánsok, amelyek a bőrsejt-membránok szerkezetét védik és funkciójukat segítik, valamint csökkentik az UV sugárzás okozta bőrkárosodást. Ráadásul a sárgarépaolaj fokozza a melanin termelését és szép barna színt kölcsönöz.   
·        Kakaóvaj: a kakaóvaj könnyű réteggel vonja be a bőrt és kellemes, könnyed illata van. Hidratálja a bőrt, megvédi a kiszáradástól és az öregedéstől.
·            Dió-kivonat: nyugtatja és kiegyensúlyozza a bőrt.
·    Olívaolaj: természetesen védi a bőrt, gazdag A- és E-vitaminban. Táplálja a dehidratált, érzékeny bőrt.
·        Körömvirágolaj: gyulladás- és irritációcsökkentő hatású, stimulálja a sejtmegújító folyamatokat.

A BIOBAZA gyógyszerészei azért fejlesztették ki a BIOBAZA Szuperbarnító dzsem különleges formuláját, hogy mindenkinek elérhető legyen a gyönyörű nyári barnaság. A természetes összetevőknek köszönhetően a bőr is megkapja a számára szükséges tápanyagokat, amelyek segítenek a hidratálásban, a kiszáradás elleni védekezésben még akár napozás közben is.
FIGYELEM! A BIOBAZA dzsemek nem tartalmaznak napvédőfaktort (SPF). Napozás közben ajánlott különböző fényvédőszerek (naptejek, napolajok) használata. A dzsemet egyébként ajánlott már enyhén barna bőrön alkalmazni.


BIOBAZA Barnulás fokozó testápolókrém és BIOBAZA Napozás utáni testápoló joghurt
A szuperdzsemek mellett a BIOBAZA megalkotta a BIOBAZA Barnulás fokozó testápolóját, hogy még egyenletesebb barna és hidratáltabb lehessen a bőrünk. Gyors segítségként a joghurtos BIOBAZA Napozás utáni testápoló is rendelkezésünkre áll, ha gyors és hűs lépés szükséges az egészséges, szép, barna bőr ápolásában.


A BIOBAZA SUN termékcsalád tagjai, ajánlott fogyasztói árak:
BIOBAZA Szuperbarnító napozó dzsem – 3699 Ft*
BIOBAZA Aranyló szuperbarnító és napozó dzsem - 4199 Ft*
BIOBAZA Barnulás fokozó testápolókrém - 2299 Ft*
BIOBAZA Napozás utáni testápoló joghurt - 1899 Ft*
*az árak tájékoztató jellegűek és üzletenként eltérhetnek.

A BIOBAZA készítmények a DDA drogéria-üzletlánc bizonyos üzleteiben érhetők el.

Látogass el a BIOBAZA facebook oldalára&honalpjára, és tudj meg többet a készítményekről:

A "Sajtóanyag" posztok mindig egy adott termék/termékcsalád bemutatására kapott hivatalos információkat tartalmazzák, nem a saját tapasztalatomon alapulnak. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger