2015. augusztus 15., szombat

Sajtóanyag | Biobaza napozó termékek A gyönyörű, egészségesen napbarnított bőr már nemcsak a nyári hónapokban lehet a miénk. A BIOBAZA SUN termékeivel fokozhatjuk bőrünk nyári barnaságát, tovább élvezhetjük bőrünk nyári színét úgy, hogy értékes tápanyagokkal tápláljuk. A BIOBAZA természetes eredetű készítmények gyógyszerészeti minőségűek, jótékony hatású gyógy- és fűszernövények felhasználásával készülnek, amelyek nagy része az adriai régióból származik. A BIOBAZA termékei már Magyarországon is elérhetők.BIOBAZA SUN termékcsalád
Vegyünk egy jó adag sárgarépát, diót és olívaolajat, tegyünk hozzá kakaóvajat, körömvirág- és rózsafaolajat és máris közelebb kerülhetünk a szép, egészséges, hosszantartó nyári barnasághoz, hiszen ezek az összetevők megtalálhatók a BIOBAZA Szuperbarnító napozó dzsemben.

Olyan természetes eredetű minőségi összetevőket tartalmaz a dzsem, amelyek segíthetnek abban, hogy gyorsabban nyerjük el az áhított barnaságot és tovább élvezhessük bőrünk nyári színét. Mindeközben bőrünk nemcsak gyönyörű lesz, hanem értékes tápanyagokhoz is juthat.
A különleges állagú és illatú dzsem két változatban érhető el. A natúr verzió mellett kapható egy apró aranycsillámokkal ellátott dzsem is, mely a selymesség mellett még egy kis glamúrt is kölcsönöz bőrünknek.


BIOBAZA Szuperbarnító dzsem mindkét változata az alábbiakat tartalmazza:
·        Sárgarépa-karotinoidok: jól ismert antioxidánsok, amelyek a bőrsejt-membránok szerkezetét védik és funkciójukat segítik, valamint csökkentik az UV sugárzás okozta bőrkárosodást. Ráadásul a sárgarépaolaj fokozza a melanin termelését és szép barna színt kölcsönöz.   
·        Kakaóvaj: a kakaóvaj könnyű réteggel vonja be a bőrt és kellemes, könnyed illata van. Hidratálja a bőrt, megvédi a kiszáradástól és az öregedéstől.
·            Dió-kivonat: nyugtatja és kiegyensúlyozza a bőrt.
·    Olívaolaj: természetesen védi a bőrt, gazdag A- és E-vitaminban. Táplálja a dehidratált, érzékeny bőrt.
·        Körömvirágolaj: gyulladás- és irritációcsökkentő hatású, stimulálja a sejtmegújító folyamatokat.

A BIOBAZA gyógyszerészei azért fejlesztették ki a BIOBAZA Szuperbarnító dzsem különleges formuláját, hogy mindenkinek elérhető legyen a gyönyörű nyári barnaság. A természetes összetevőknek köszönhetően a bőr is megkapja a számára szükséges tápanyagokat, amelyek segítenek a hidratálásban, a kiszáradás elleni védekezésben még akár napozás közben is.
FIGYELEM! A BIOBAZA dzsemek nem tartalmaznak napvédőfaktort (SPF). Napozás közben ajánlott különböző fényvédőszerek (naptejek, napolajok) használata. A dzsemet egyébként ajánlott már enyhén barna bőrön alkalmazni.


BIOBAZA Barnulás fokozó testápolókrém és BIOBAZA Napozás utáni testápoló joghurt
A szuperdzsemek mellett a BIOBAZA megalkotta a BIOBAZA Barnulás fokozó testápolóját, hogy még egyenletesebb barna és hidratáltabb lehessen a bőrünk. Gyors segítségként a joghurtos BIOBAZA Napozás utáni testápoló is rendelkezésünkre áll, ha gyors és hűs lépés szükséges az egészséges, szép, barna bőr ápolásában.


A BIOBAZA SUN termékcsalád tagjai, ajánlott fogyasztói árak:
BIOBAZA Szuperbarnító napozó dzsem – 3699 Ft*
BIOBAZA Aranyló szuperbarnító és napozó dzsem - 4199 Ft*
BIOBAZA Barnulás fokozó testápolókrém - 2299 Ft*
BIOBAZA Napozás utáni testápoló joghurt - 1899 Ft*
*az árak tájékoztató jellegűek és üzletenként eltérhetnek.

A BIOBAZA készítmények a DDA drogéria-üzletlánc bizonyos üzleteiben érhetők el.

Látogass el a BIOBAZA facebook oldalára&honalpjára, és tudj meg többet a készítményekről:

A "Sajtóanyag" posztok mindig egy adott termék/termékcsalád bemutatására kapott hivatalos információkat tartalmazzák, nem a saját tapasztalatomon alapulnak. 

1 megjegyzés:

chris írta...

Hello I'am Chris !
I suggest you to publicize your blog by registering on the "directory international blogspot"
The "directory" is 24 million visits, 194 Country in the World! and more than 19,000 blogs. Come join us, registration is free, we only ask that you follow our blog
You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
Blog Url
Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
Imperative to follow our blog to validate your registration.Thank you for your understanding
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
Happy Blogging
****************
i followed your blog, please follow back
++++++++++++++++
We are pleased to offer you a special Award
for your Website:
http://nsm08.casimages.com/img/2015/04/13//15041310430618874513169450.png
Best Regards
Chris

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger