2013. szeptember 18., szerda

Glamour napok - beauty wishlist

Vészesen közelednek a Glamour napok és én természetesen tele vagyok tervekkel, idén viszont több lesz a "terv" kategória mint a "tény", vagyis igyekszem tényleg csak egy-két szépséggel meglepni magam.


Glamour napok - beauty wishlist
A listám legelején egy új Maybelline Color Tattoo áll (természetesen), nagyon szeretném megkaparintani a Metallic Pomegranate árnyalatot. Csodás ez az árnyalat, igazi őszi jolly - joker szín, emellett az állaga is szuper (a tesztert már megtapiztam, olyan állaga van mint a bronzosnak). Egyszerűen kell ez a szín és kész!
Közvetlen ez után szeretnék kipróbálni már egy CC krémet! Mitől lehet más/jobb mint egy BB? Nekem ezt tudnom kell, hajt a kíváncsiság! Gyanítom hogy sok (érezhető) különbséget nem fogok érezni köztük de azért kíváncsi lennék rá, neten kutakodva ezt a L'Oreal Nude Magique krémet szemeltem ki magamnak.Ja és persze egy újabb fantasztikus körömlakk árnyalat is jöhet szintén a L'Oreal-tól :)
Jó lenne már eljutnom egy The Body Shop üzletbe is, olyan szuper hogy idén ide is van kupon! Jön a tél, fel kéne tankolnom szuper testvajakból minimum!
A Clinique Chubby Stick-jére is itt lenne a remek alkalom végre lecsapni, fantasztikus egy termék lehet. Most a kuponnak köszönhetően 2000 Ft-tal kedvezőbb áron lehet hozzájutni, ami még ugyan így sem kevés, ezért lehet hogy megmarad nálam "álom" kategóriában.
Végül pedig, mivel rúzsból úgy tűnik nálam mostanában semmi sem elég, jó lenne beújítani egy szuper őszies árnyalatot. Leginkább a Max Factor rúzsai tetszenek, mert árban is elég kedvezőek (plusz ugye a kupon) valamit külsőleg is nagyon igényesen néznek ki, és sok jó véleményt is olvastam róluk már. Plusz, még nem próbáltam tőlük rúzst és szerintem épp itt az ideje!

Hát ennyi lett volna az én kis kívánság listám, igazából ha csak egy töredéke (jaj legalább három szépséget szeretnék beújítani!!!!) összejön már annak is rettentően fogok örülni, a többi pedig megy szépen a christmas wishlist-re! :)

Nálatok mik a Glamour napi beauty kívánságok?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

igen van egy pár a listámon :) Maybelline Color tatto szemhéjpúder, vagy BB krém szerintem vagy essence márkájú vagy miss sporty meg még valamilyen maybellyine és dm márkájú lakkok.

E73 bioarcapolas blog írta...


Komolyan kérded? Tudom, csak viccelek :D

Estée Lauder körömlakk és az új parfüm, ha bejön az illat még nem próbáltam meg, Chanel krémes pirosító, mesés a tesztert próbáltam, nem zsíros és tartós, remekül lehet eldolgozni, jobb mint a por, egy Guess táska és pulcsi, egy Geox csizma, pár Flormar lakk.....oké ez az álomlistám, de 2-3 dolog lesz ezekből.

Anett írta...

Judit: A Color Tattoo szerintem sokunk listáján rajta van! Jaj már alig várom hogy az enyém legyen egy újabb árnyalat! Ma voltam DM-ben és természetesen mindet végigpróbálgattam :)

Erzsi:awww de jól hangzik a listád! Imádom a haul posztokat, szóval én kíváncsian várom miket zsákmányolsz majd!

Szandra - For Her blog írta...

A tavalyi Glamour napon vettem én is a chubby sticket kuponnal :)!
Nekem amúgy most nem igazán vannak sminkcuccok, az Astor rúzsceruzájára neveznék be, meg kéne egy jó szempillaspirál, de inkább ruhákat kellene vennem.

Njoythestyle írta...

Color Tatto, Chubby Stick dettó! :) A L'Oréal Nude Magique-val óvatosan, mert igencsak erőteljesen sárgás tónusú - hiába írják azt, hogy azonosul a bőr eredeti árnyalatával, nem teszi :-/
Pusza: Reni

PAncsi írta...

Pont ez a Color Tattoo van az én listámon is :-)
No meg pár új ruha, most spórolok októberre :-D

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger