2016. február 3., szerda

Menő Mono! | Avagy nem csak a palettáké a világ!

Manapság a palettáké a divat, azt hiszem ezt kijelenthetjük. Viszont egy-egy szinért megéri mono szemhéjpúderért nyúlni, már csak azért is hogy ne heverjenek kihasználatlanul a sminkes fiók mélyén. Na tegye fel a kezét akinek van otthon pár szépséges darab! (amit ezer éve nem vett elő...)


Hát nekem is van, hogyne lenne, és nagyon ritkán nyúlok értük pedig nagyon szépek, még csak nem is annyira kihivó szinek hogy ne tudnám beépiteni egy-egy sminkembe őket, mégis olyan ritkán kerülnek elő. Pedig van köztük olyan amiért akkoriban 'majdmeghaltam. Ilyen az élet, jön a praktikum kérdése és máris minimum egy 4 szinből álló kis palettával találom magam a tükör előtt. Pedig ezeket a kis szépségeket is illene használnom, méltatlanul hevernek ott magukban, árván. Most viszont hogy átrendeztem a készleteim elővettem ezeket a kis szépségeket és megigértem magamnak (és most nektek is) hogy mindegyikre sort keritek egy-egy smink erejéig. Mivel mostanában ritkán sminkelek, igy ez pár hétig el fog tartani de mindegy, addig gyönyörködöm bennük a polcon!



Meglátszik hogy régen a lilás szinekért hogy odavoltam, de azért egy zöld is bekerült a válogatásba. A Catrice rózsaszinje pedig egy a kedvenceim közül, a legszebb fényű szemfestékem és én hagytam ott porosodni a szekrény mélyén...

A tervem a következő lesz tehát:
Kikészitettem ezt az 5 mono szemhéjpúdert a szekrénye, mellé csak egy föld szineket tartalmazó palettát teszek. Igen palettát, mert nincs egy barnás matt mono szemhéjpúderem se sajnos. Szóval itt csalok. És ha sminkelek akkor minimum az alsó szempillasorba fogok használni ezekből a szép fényes árnyalatokból egyet.


Balról jobbra:

  1. Nivea shadow by Chantal Thomass - 69 Hypnotic black
  2. Pupa wamp wet&dry eyeshadow  - 002
  3. Artdeco - 0950
  4. Catrice liquid metal - 020 Gold'n Roses
  5. L'oreal color infallible - 009 Permanent kaki


Ti hogy álltok a mono szemhéjpúderekkel?

3 megjegyzés:

Kláresz írta...

Mostanában én is gyakrabban használok mono-kat. Ez a rose gold szinte a mindennapim, vagy az infalliable matt szürkéje + tusvonal. Ennél többre hétköznap hatkor nincs energiám. :)

BellePierre írta...

Azok a lilák nagyon szépek. :) Nem is tudtam, hogy létezik Nivea szemhéjpúder. :D

Anett írta...

Barking Blondie: megértelek, mostanság én is kb csak ezeket használom :)

BellePierre: igen létezik, ezt még pár éve Horvátországban vettem :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger