2015. október 4., vasárnap

Sajtóanyag | Csodatévő acai bogyó


Az Acai bogyó az Acai pálmafa gyümölcse, amely elsősorban Közép- és Dél-Amerikában honos, a fán hosszú fürtökben lógnak az először zöld - majd érett változatban - lila színben tündöklő bogyók. A brazil Amazónia területén előszeretettel fogyasztják a helyi lakosok, akik számos pozitív tulajdonságot tulajdonítanak ennek a finom lila bogyós gyümölcsnek. Az egyik világszerte ismert hiedelem, hogy az Acai bogyó az egyik legjobb fogyasztószer, amely meggyorsítja a testsúly csökkenését. Állítólag, akiknek gyakran kerül az asztalára Acai bogyó, azok az étvágy csökkenését tapasztalhatják, így sokkal könnyebb betartani a drasztikus diétát is. Ráadásul a bogyók antioxidáns és vitamintartalma támogatja a normál anyagcsere működést, és jót tesz az egészségnek. Számos legenda kering arról is, hogy az Acai bogyó miként segítette a májbetegek, rákosok gyógyulását, így rengetegen fogyasztják a gyümölcs kivonatát étrendkiegészítők formájában is.

Az Acai bogyókkal egyre gyakrabban találkozunk különböző kozmetikai termékekben is, ennek oka minden bizonnyal az előbb említett antioxidánsokban keresendő. Ezek ugyanis nemcsak vitalizálják a bőrt, de fiatalító hatásuk révén lassítják a hámsejtek öregedését, felveszik a harcot a ráncokkal és a bőr apróbb sérüléseivel, nyugtatnak, és ezzel gátolják a bőrirritáció kialakulását. Az Acai bogyók kivonata egyre több test- és arcápolóba, arctisztító termékbe és tonikba kerül be, de természetesen az sem mindegy, hogy milyen formában. A ellenőrizetlen forrásból származó bogyók ugyanis elveszíthetik előnyös tulajdonságaikat, ráadásul a kész termékek a feldolgozás során is szennyeződhetnek. Ez azonban nem fordulhat elő a Neobio termékcsalád tagjaival, amelyek a Natrue minősítését viselik. Bio összetevőkkel hatnak, és nem tartalmaznak szilikont, paraffinolajat, egyéb kőolajszármazékokat, mesterséges illatanyagokat, színezékeket. Mivel a Neobio natúrkozmetikumok nem tartalmaznak mesterséges illatanyagokat, az értékes egzotikus gyümölcs és növényi kivonatok illatait zavartalanul élvezhetjük a használat során.A Neobio márka testápolója is ezzel a csodás gyümölccsel készült, természetesen a termék minden összetevője tiszta bio termesztésből érkezett. A Neobio 24 órás hidratáló krémjének alapját is bio Acai bogyók adják elősegítve ezzel a bőr ápolását. Ha valaki szeretné kipróbálni az Acai bogyók csodás hatását, az a Müllerben, bizonyos Rossmann drogériákban, valamint az interneten is megvásárolhatja a Neobio termékeket.

A "Sajtóanyag" posztok mindig egy adott termék/termékcsalád bemutatására kapott hivatalos információkat tartalmazzák, nem a saját tapasztalatomon alapulnak. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger