2013. szeptember 26., csütörtök

Nyári kedvencek! + VIDEÓ!

Egyik nap úgy értem haza munkából hogy bevillant, nekem ma össze kell szednem a kedvenc nyári termékeim! Nem múlhat úgy el a nyár hogy ne készítsek róluk listát, jó lesz majd elővenni jövőre és csodálkozni hogy miket kedveltem tavaly :)
Szóval, tudom hogy kissé megkésve de itt vannak a nyári kedvenceim, külön kis szekciókra osztva, ugyanis mindnek megvan a maga kis különlegessége. Készítettem egy videót is hozzá, a linket lentebb találjátok, illetve amiről készült már részletesebb írás azt is belinkelem.

Abszolút kedvenc...
MAC powder blush - Format
Augusztusban szerintem az esetek 90%-ában csak ezt használtam mert annyira jó bronzosítónak is hogy csak na! Pedig én igazából sosem használok bronzosítót mivel nincs is, és a barna színektől az arcomon kicsit tartok... de ezzel az egy termékkel kivételt teszek, mert imádom! Így az őszi időszakban is megállja a helyét, szerintem télen viszont hagyom hogy téli álmot aludjon és visszatérek a hűvös rózsaszínes tónusú pirosítókhoz.
Meglepetés...
Puma Sync parfüm
Tesztelésre kaptam én is egy ilyen Puma parfümöt, szerencsére akkor még ezerrel tombolt a nyár így tudtam is használni rendesen. Azért okozott nekem meglepetést mert sportosabb illatra számítottam, ehhez képest egy könnyed gyümölcsös illatról van szó. Eleinte édeskés majd nálam átcsap fincsi sárgadinnyébe. A kemény ősz beköszöntével azonban elküldtem pihenni és majd tavasszal újra találkozunk!
Szokásos...
Maybelline Color tattoo
Egyszerűen beleépült már a napi sminkelési rutinomba, olyannyira hogy sokszor önmagában, bármiféle por állagú szemhéjpúder nélkül is felkentem. Sőt, szemhéjalapozó nélkül is felkentem már, de azért úgy nem volt valami tartós...
Felfedezett...
Clinique high impact mascara
Egyszercsak a kezembe akadt, reggel a nagy rohanásban aminek az lett a vége hogy felkentem. Aztán meglepődtem hogy jé ez jó, pedig azért merült feledésbe mert eléggé haloványan teljesített. Jót tett neki hogy állni hagytam, kicsit besűrűsödött - pedig nem nyitogattam - mélyebb lett a színe is és egész kis szerethető spirál kerekedett ki belőle!
Glamouros...
OPI csillámos fedőlakkok
Nyáron nem sok újat alkottam körömlakkozás terén pedig mennyi minden tervben volt! Mindegy, ami volt elmúlt, legalább használtam rendesen az én kis csillámcsodáimat. Sima egyszínű alapot díszítettem velük, a legtöbbet Instagramon meg is mutattam, nem nagy művészet viszont eszméletlen mutatós!

A videót itt tudjátok megnézni:

Nálatok mik voltak a nyár nagy felfedezettjei?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

5 megjegyzés:

PAncsi írta...

A Color Tattoo-k voltak nálam is a nagy nyári kedvencek! Elsősorban az On and on Bronze, de persze a rózsaszin (Pink Gold) és a türkiz is sokszor volt a szememen. Azóta már beszereztem egy újabb színt is, és reményeim szerint októberben is bővül majd a létszámuk :-)

Szandra - For Her blog írta...

A Maybelline Color Tattookat egyszerűen imádom, most már 4 árnyalatban is megvan, egyszerűen zseniálisak minden szempontból, nagyon eltalálták őket!!! Ja és az OPI csillámos fedőlakk, nekem a Polka.Com van meg az Európás kollekcióból, és szuper, nagy kedvencem!!!!

Unknown írta...

wow, az a bronzosító nagyon szupi lehet! :))

Eleni írta...

Lakkocskák *-* :) A Color Tattoot én is nagyon megkedveltem, szeretnék glamour napokon egy másik árnyalatra is beújítani :) Nagyon jól áll Neked a szemüveg ^^ Én is szerettem volna ilyen vastag kereteset, csak nekem nem áll jól...

Anett írta...

Jólvan, látom a Color Tattoo nem csak nálam van még mindig a kedvencek élén :)

PAncsi:
én is a készlet bővítésen töröm a fejem :)

Szandra:
A Polka.com nálam kívánságlistás, mint kb minden OPI lakk, imádom őket!

Gabriella:
Szuper tényleg az a szín, nem hiába az első és egyetlen bronzosítóm :)

Azrail:
Köszi aranyos vagy, nagyon szeretem ezt a szemüveget egyébként :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger