2019. november 26., kedd

Vagányan-csinosan kötöttben is!


Sziasztok! Lassan talán tényleg ideér az igazi tél, bár számomra már ez az időjárás is elég hűvös ahhoz, hogy egy pihe-puha, meleg pulóverbe burkolózzak. Nincs is annál jobb érzés, mikor reggel kilépve az ajtón megcsap a hideg szél, én pedig behúzom a nyakam egy puha pulcsi ölelésébe. Most, hogy korábban indulnak a reggeleink a munka miatt, különösen fontos, hogy kényelmesen induljak el, valamint ne csak "funkcionálisan" legyen rendben az adott ruhadarab, hanem azért csinos is legyen.


Több, számomra tetszetős fazon is van ezen a télen a kötöttek között, a hagyományosabb kardigánokért is rajongok, tudjátok, ami alatt jól elfér egy vékonyabb blúz és nagyon csinos akár szoknyával is. Vagy ott vannak a "cropped" darabok, amik azok a nagyon rövid szabású kis pulcsik, amik persze lehetnek extra vastag kötöttek is, de azért rövidek, na. Én azokat is szeretem, vagyis csak szeretném, mert nem vagyok hozzájuk elég bátor, talán nem is annyira állnának jól. De amik nálam abszolút szerelem darabok, azok a hosszított, már-már egyberuhára hajazó pulóverek, és ezek közül is, a extrábbakat kedvelem. Amik nem harsány színükkel vagy nagyon testre simuló textúrájukkal hívják fel a figyelmet, hanem inkább az apróbb részletekben van a vonzerejük. Ezt a vállnál nyitott fazont egyből kiszúrtam a BeautyInTheBox webáruházban, és úgy gondolom, ez még a bevállalható kivágás amit ruhán el tudok viselni, és talán jól is áll. Abban csak reménykedni tudtam, hogy nem az a merev fajta anyagból lesz, amiben kötözött hurkának érezhetem magam... Szerencsére nagyon puha és simulékony az anyag, nem feszül és kényelmesen lehet benne mozogni is, ráadásul ez egy egyméretes ruhadarab, amiben azért mindig van rizikó, valljuk be! Szerintem egyébként ez M/L méretre tökéletes, S-re kicsit oversized jellegű lenne, XL-re pedig jobban rásimulna. Én imádom, rengetegszer viseltem már különböző alkalmakkor!


Szerintem jól mutat ezzel fekete bőr hatású leggingssel és magassarkúval, akár a munkahelyen is megállja helyét a csinosabb napokon. De hétköznap viseltem már farmerrel és sneaker csukával is, úgy pedig egy vagány, csajos szettet kaptam. Tetszik, hogy sokféleképpen be tudom illeszteni a ruhatáramba, minden alkalomra megállja a helyét. Ezt a fazont a PeekABoo márkánál találjátok ITT, ráadásul most a Black Friday hét keretében szuper akciós áron kapható.





Ti szeretitek a kötött pulóvereket?
Anett

*a bejegyzésben bemuatott pulóvert a Beauty In The Box webáruháztól kaptam


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger