2013. január 31., csütörtök

Egy kis Avon

A héten megérkezett az Avon rendelésem, ezer éve nem vásároltam már katalógusból - hát épp itt volt az ideje!
Avon LUXE ajakrúzs Runway Plum és Planet Spa Török termál Rhassoul arcmaszk
 Először is rájöttem én szeretek katalógusból rendelni!!! Nagyon!!! Persze, elég nagy a rizikó mert nem lehet élőben megnézni, megillatozni, stb...a termékeket, de olyan jóleső érzés egy igényesen kialakított katalógust lapozgatni!
Mivel elég rég nem néztem már szét az Avon háza táján ezért volt jó pár újdonság számomra a katalógusban. Természetesen életbe lépett azonnal a "minden kell" érzés, de muszáj határt szabni, így 3 termékre szűkítettem a kört. És nem rendeltem körömlakkot, egy hős vagyok. Ráadásul a mini BB krém átmeneti készlethiányos, így végül csak két termék érkezett meg hozzám. Kár, a BB-re nagyon-nagyon-nagyon kíváncsi vagyok!

Avon LUXE ajakrúzs - Runway plum
Ezt a rúzst már annyit nézegettem más bloggereknél hogy teljesen rákattantam. Pompás kivitelezés kívül - belül. Ez az arany színű fém (fémes?) borítás tényleg luxus érzetet kelt, mondjuk az ujjlenyomatokat gyűjti rendesen... Szuper krémes és hidratál is, a színe is nagyon kellemes, azt hiszem jó barátságban leszünk egymással.
Természetesen az arcmaszkot is kipróbáltam még aznap este :) annyira finom puha lett tőle az arcom! Hidratálóra nem is volt szükség utána és az az illat! Tényleg mint egy török termálban :)

Ti próbáltátok már ezeket a termékeket? Miket ajánlanátok az Avontól?

10 megjegyzés:

Bellala írta...

Én is gondolkoztam az Avonos BB-n, de a drogéirás/katalógusos "BB"-k már egy ideje hidegen hagynak, gyűjtök egy Missha-ra :) A maszk megvan, nagyon szeretem :)

djkaty írta...

A Luxe szájfények is nagoyn jók, a rúzsok is biztosan szuperek. Egyedül a szemfestékek nem váltak be, remélem, majd fejlesztenek rajtuk :-)

Anett írta...

BeLLaLa: egyébként én még egyik BB krémtől sem ájultam el azok közül amiket próbáltam. A Garnier nagyon nem vált be, a Skin79 miniket is próbáltam de azok sem varázsoltak el. Lehet nekem is egy "komolyabb" darab kellene?

djkaty: egy szájfényt is ki fogok majd próbálni szerintem, a paletták viszont egyáltalán nem mozgattak meg.

djkaty írta...

Nekem nagyon tetszettek volna a paletták is, de nem pigmentáltak, még majd krémes alapon kipróbálom őket, hátha :-)

Anett írta...

djkaty: az a helyzet hogy én paletta fronton teljesen beteltem a MUA-val, annyira imádom őket hogy most nem érzek vágyat más paletták iránt :)

Névtelen írta...

Nem vesztettél sokat, a BB-krém hiányával szerintem. Én nagyban vettem meg, de túl is adtam már, A kézfejemre tettem egy picit a szín miatt biztos ami biztos, erre tömény csillámot kaptam némi színnel. Az arcomra már fel sem vittem. értem én a ragyogó hatást, de miért kell tele rakni csillámmal? Nah mindegy, bocsi, ha lelőttem a "poént" ezzel :) Lehet neked nagyon fog tetszeni :)

Unknown írta...

Isteni a török thermal tubusos fekete szappan.

djkaty írta...

F. Anikó: Nekem is megvan a BB-krém, és nem csillog egyáltalán. Fura, lehet, hogy némelyik szín csillogós, a többi nem? Ráírhatnák, ha így van. :-(

Vattacukor: Nálam amúgy az UD paletták vannak ugyanígy, a többiek nem nagyon rúgnak labdába mellettük :-)

Anett írta...

F.Anikó: csillámos??? Nem, akkor nekem sem tetszene! Nem értem miért kell bele csillám...ha highligtert akarok akkor azt veszek és nem BB krémet..

Unknown: köszi a tippet, lehet kipróbálom majd a szappant is :)

Djkaty: hát meg is értem hogy az UD kiszorított minden mást!

Névtelen írta...

Hát pedig az enyém csillogott. Amúgy megtartottam volna. Lehet valami selejtet kaptam? Nekem a Nude árnyalat volt meg. :S

Majd ha megjön Neked is Vattacukor, akkor majd lesz teszt gondolom. Most már nagyon kíváncsi lettem.

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger