2013. január 3., csütörtök

Decemberi elfogytak!

Elég sok minden elfogyott decemberre, már alig vártam hogy megírjam ezt a posztot és kidobhassam a sok üres flakont és tasakot!
Syoss repair&fullness szilikon mentes sampon - már említettem az Yves Rocher-es posztban hogy az első pár hónapban nagyon szerette a hajam, de a hideg idő beálltával romlott a helyzet, így váltottam. Vicces, de találtam belőle otthon egy megkezdett flakont, aminek még van az alján pár ujjnyi :)
Balea fügés/csokis tusfürdő - hát nekem nem lett a kedvencem, a második használattól már inkább tömény mű illatúnak éreztem mintsem kellemesnek, szárítja a bőröm és nagyon gyorsan is fogy mert híg. Nem fogom újravásárolni főleg mert van otthon más tusfürdő, így azokat fogyasztom most.
Sundance ajakbalzsam - ezt még nyaralásra vettem és csak most fogyott el. Vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban, mert az ajkam ugyan nem égett le de nem is lett hidratált tőle, a strandon nagyon sokszor újra kellett kennem mert gyorsan kiszáradt a szám :( A vége felé pedig már ilyen "fehér izé" lett rajta kívül ami nem tudom mi (?) lehet hogy megromlott. Ezt sem fogom újravásárolni az biztos, viszont kell keresnem egy olyan ajakbalzsamot ami tényleg hidratál is!
Babydream törlőkendő - ez eredetileg ugyebár babapopsi törlő kendő de sokaknál láttam hogy sminkeléshez is használják, így kipróbáltam. Nem rossz, ez már a második csomag amit elhasználok. Mondjuk a sminket nem szedi le, én arra használom hogy ha sminkelés közben lehullott a festék az arcomra akkor ezzel törlöm le, vagy ha sürgősen ecsetet kell tisztítanom. Ezekre tökéletes, lehet hogy megint ezt fogom megvenni, mert amire nekem kell arra tökéletes, kellemes az illata, puha és nem is drága.
Jimjams sminkeltávolító kendő - erről már írtam hogy kár volt megvenni, a sminket nem szedi le, szintén a lehullott festék eltávolítására használtam csak. Erre viszont így drága és az illata sem olyan kellemes mint az előzőnek és persze nem is olyan puha!
Ebelin vattakorong - a legjobb vattakorong amit eddig próbáltam, már pótoltam is. Kellően vastag és puha, nem szálaz, kellemes használni és az ára sem vészes. Egy-egy korongot használok lemosáshoz mindkét szemre, plusz kettőt az arctisztításhoz, de így is nagyon sokáig elég ez a 140 darab :)
Hair revall kapszula - minden évben kipróbálok valami hajra való vitaminbombát, idén ez van terítéken. Végigcsináltam már egy Revalid 3 hónapos kúrát, és a Biovane-ból is beszedtem pár dobozzal évekkel ezelőtt, de semmi változást nem tapasztaltam. Ez a Hair revall kapszula viszont más. Már egy hónap (vagyis negyven nap, mert napi egyet szedek) után látható némi javulás, főleg hajmosáskor, hogy nem kell az ujjaimra tekeredett hajakat 10 percig szedegetni...Jó, nyilván egy hosszú hajnál látványosabb a hullás mint egy 3 centisnél (ezt a pasiknak üzenem!) mert a 3 centis nem tekeredik fel sehova..... Szóval, már a második doboznál járok és fogok róla írni részletesen a hajápolós posztban :)
Garnier sminklemosó tej - ez a kedvencem továbbra is. Megvettem a DM sajátmárkás lemosóját de nem bizonyult túl hatékonynak, így visszatértem ehhez. Mindent leszed pár mozdulattal és nem irritálja a szemet, kellemes krémes állaga van.

Nálatok hogy telt a december fogyasztás szempontjából?

7 megjegyzés:

Unknown írta...

Ajánlom a kék csomagolású Huggies törlőkendőt(szintén babapopsira), még a füstös sminkkel is kiválóan megbírkózik,kellően nedves és a 24db nevetségesen olcsó 290 ft.
Én is a csokis&fügés Balea tusiból a 2. flakont használom,és azt vettem észre,hogy egyre jobban szárít.. kár,mert nagyon szeretem :/

Illés Rebeka írta...

Kíváncsi voltam erre a syoss samponra, múltkor majdnem megvettem, de még jó, hogy az egyik ilyen narancsos sampont választottam a Garnier új samponjai közül. Mondjuk az sem az igazi, de szerintem van valami télen, mert idén is 2 naponta mosok hajat, tavaly is így volt, pedig általában bírni szokta a hajam 3-4 napig is. Úgyhogy szerintem nem a samponommal van a gond... :/ :D

mrs__kovacs írta...

A csokis-fügés tusit imádom :]

JinglingApricot írta...

A Hair Revall kapszulára kíváncsi lennék. :)

Anett írta...

Lengyel Zsofia: köszi a tippet, holnap úgyis készültem DM-be :)

Rose: azt már én is észrevettem hogy télen sűrűbben kell hajat mosnom, nagyon fura! De végül is a bőrünk is máshogy viselkedik télen mint nyáron, így lehet hogy nincs is ebben semmi furcsaság :)

Craptrash: azt hiszem nálam továbbra is a Fa fehér barackos tusija a kedvenc :)

JinglingApricot: hamarosan lesz róla egy hosszabb írás!

Thündérke írta...

végreee, nem csak nekem nem jött be a csokis fügés tusi illata:)

Anett írta...

Thündérke: ez már a második illat amiben egyet értünk! Az első a Bruno Banani volt :D

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger