2011. július 30., szombat

Amcsi Cosmo

Kezdek leszokni a mindenféle női magazinok halomra vásárlásáról, de néha azért elkap a fogaskerék még mostanában is. Meg aztán az idő múlásával változik az ízlésem is ezen a téren, régen nagy Joy és Cosmo (stb.) fan voltam, manapság már csak strandszezonban és karácsony előtt (inspiráció gyűjtés...) szoktam halomra vásárolni őket. De azért elektronikusan rendszeres olvasójuk maradtam, és most rákukkantottam az amerikai Cosmo júliusi számára is. 




Hát....azt kell hogy mondjam nincs nagy különbség a miénkhez képest, ugyanolyan jellegű cikkek, halom reklám. Ekkor azt vettem észre hogy már csak a reklámokat figyelem benne és nagyon tetszenek! Érdekes termékek, gyönyörű kompozíciókba beállítva - kell ennél több egy jó reklámhoz? (a termékek minőségéről nem tudok, kivéve egy-kettőt mert azért van olyan köztük amit szerencsére nálunk is elérhető közelségbe hozott a technika és a webshopok világa)

Hoztam néhány képet amik megragadtak, vagy azért mert maga a termék izgatja a fantáziámat, vagy azért mert egyszerűen jó ránézni a reklámra :)



Willy Wonka, Willy Wonka,
övé e pompás gyár
Willy Wonka, Willy Wonka
Neki tripla hurrá jár!

























2 megjegyzés:

Nóra írta...

Ilyen reklámokat öröm nézni..! :)

Anett írta...

Köszi! Örülök hogy van rajtam kívül még egy ember aki így gondolja :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger